как се превеждат мулета

User avatar
Darkman
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 208
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:43 am

Post

са щи каа ка са привеждат мулита с 2-3 (макс 5 ) изреччения. начи праиш 7 мулита + 1 херо за превод . едното мули го праиш 24 левел после сите мулита караш в 5 град отваряш варварите вкарваш мулито 24 левел и героя който превежда бииш варварите. тука на мулитата щи покаже че не е мината мисията ма нема се косиш после бииш баал без да минаваш куеста докат станиш ~38 39 левел и после минаваш баала мулитата стоят в града с изклщчение на главното мули. същото повтаряш на nightmare и на hell. мулита се превеждат за приблизително 2 дни и най много да изкараш гул ~ векс така че според мен по добре е да ръниш 2 дни в травинкал по щи е раат ма тва е мое мнение как си искаш ама знай че от мулита файда нема !\

Темата е взета от data.bg
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Нека го обясня на Български, защото лично аз останах възмутен от правописа.. както и да е, ето обяснението:

За обяснението ще използваме като примери: Герой1, Герой2, Герой3, Герой4, Герой5, Герой6, Герой7, Герой8.

1.Влизате в дадена игра и давате Party на осемте героя в мрежата.
2.Герой1 отива да вдига нива до 10-12 ниво (мулетата стоят в 1 град).
3.Герой1 отива да убива Andariel (мулетата стоят в 1 град).
4.Герой1 минава във втори град, говорейки с Warriv, същото правят Герой2, Герой3... Герой8.
5.Герой1 събира необходимите части, за да отиде при Duriel (мулетата стоят в 2 град).
6.Герой1 отива да убива Duriel (мулетата отново си стоят в града, след това единствено говорят с NPC-тата, които ги превеждат до следващия град).
7.По същия начин се стига до 5 град.
8.На 24 ниво обаче, ВСИЧКИ герой трябва да са в местността, където се бият варварите (това всъщност е единственото по-специфично нещо в превеждането на мулета).
9.При биенето на Baal, мулетата трябва да са отново в града.

Надявам се, че помогнах. Успех на всички.
Sobiesk1
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 136
Joined: Sat Aug 15, 2009 6:47 am

Post

аз попринцип ги превеждам 7 мулета с 1 герой по-силен да става по бързо и нз защо трябва да седат при барбите като те не минават куеста ... и без да са били там само баал да се мине на някои герой и на тях ще се мине ако са в party ...
Lust
Newbie
Newbie
Posts: 44
Joined: Wed Feb 25, 2009 2:12 pm

Post

teamplay лека корекция само: не е нужно всички герои да са в местноста където се бият барбите Areat Summit, достатъчно е само да стоят на 5 град останалите герои, а 1 да убие барбите. След това този 1 който му е изпълнило куеста убива баал и по този начин автоматично всички стават Убийци, Шампиони, и т.н.
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Lust wrote:teamplay лека корекция само: не е нужно всички герои да са в местноста където се бият барбите Areat Summit, достатъчно е само да стоят на 5 град останалите герои, а 1 да убие барбите. След това този 1 който му е изпълнило куеста убива баал и по този начин автоматично всички стават Убийци, Шампиони, и т.н.
Така помня, така казвам
NoSense
Newbie
Newbie
Posts: 44
Joined: Tue Aug 18, 2009 10:37 pm

Post

Darkman wrote:са щи каа ка са привеждат мулита с 2-3 (макс 5 ) изреччения. начи праиш 7 мулита + 1 херо за превод . едното мули го праиш 24 левел после сите мулита караш в 5 град отваряш варварите вкарваш мулито 24 левел и героя който превежда бииш варварите. тука на мулитата щи покаже че не е мината мисията ма нема се косиш после бииш баал без да минаваш куеста докат станиш ~38 39 левел и после минаваш баала мулитата стоят в града с изклщчение на главното мули. същото повтаряш на nightmare и на hell. мулита се превеждат за приблизително 2 дни и най много да изкараш гул ~ векс така че според мен по добре е да ръниш 2 дни в травинкал по щи е раат ма тва е мое мнение как си искаш ама знай че от мулита файда нема !\

Темата е взета от data.bg
А пЪ посли оня идва и прай бам-бум тряас и кТд дой' оНя гулямия ангел и стааш Матрах

Ще кажа нещо за да не се явява като /офф топик.Също като *teamplay съм потресен от темата и по-специално автора и!\Сигурен ли си, че прочете съдържанието и прди да я постнеш?

Горещо препоръчвам на всички потребители и модератори да не излагат така!\
User avatar
Darkman
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 208
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:43 am

Post

От тук го копирах


Мислех че ще е забавно