Оплакване
-
- Jr. Member
Искам да се оплача тая сутрин играем с марио и 2 пъти ни дропва играта и връща с 5 мин назад нестига, че 1 час пълним с мулета пък и левъла ни върна назад ...
-
- Dreaming Friend
Към колко часа е станало това?
-
- Dreaming Friend
И към кое D2GS? Тъй като за класик царството конкретно има активни повече от едно gs, има значение към кое сте били, за да може да се проследи евентуалната причина за проблема.
-
- Jr. Member
еми незнам аз писах с мазо към 1:10-1:30 станаха тези проблеми може да питате th3gam3 или operatorkata като влезне, че сега отиде на работа ... не е голям проблем ама стана гадно пак сега трябва да търча да земам wp-to за диабло
-
- Dreaming Friend
Действително с класическия realm напоследък има проблеми поради голямото натоварване което реализира. За момента е стабилен и експериментираме с разни варианти, така че да го стабилизираме за постоянно.
Извиняваме за създаденото неудобство, ще се постараем да не се повтаря.
Извиняваме за създаденото неудобство, ще се постараем да не се повтаря.
-
- Jr. Member
Искам пак да се оплача, че много трудно се конектвам. Трябва да натисна 5-6 пъти BATTLE.NET за да се свържа.
-
- Jr. Member
А някой път въобще не става мислех днес да си направя скъпоценната енигмичка, но вчера не можах да пусна бот и днес може би няма да успея ...
-
- Dreaming Friend
Бихте ли описали по-детайлно проблема, защото при мен се свързва на секундата щом щракна върху bnet.Sobiesk1 wrote:Искам пак да се оплача, че много трудно се конектвам. Трябва да натисна 5-6 пъти BATTLE.NET за да се свържа.
-
- Jr. Member
Еми аз гледах телевизия и после дойдох при компютъра и ботовете ми се бяха зацепили на екрана, че няма бнет и после не можеха да се конектнат се едно съм баннат или нямам интернет, но аз си имам. Вчера имаше същия проблем и цяла нощ не бяха нищо изрънили и ми беше много кофти сутринта .... Доколкото четох вчера и другите имаха такива проблеми като фена каза, че не може да си вкара другите герой в бр то.
-
- Administrator
Сървъра се разраства и се запълва поставения лимит. Последните дни често прехвърля 100+ потребители онлайн. Ще оправим проблема възможно най-бързо.Sobiesk1 wrote:Еми аз гледах телевизия и после дойдох при компютъра и ботовете ми се бяха зацепили на екрана, че няма бнет и после не можеха да се конектнат се едно съм баннат или нямам интернет, но аз си имам. Вчера имаше същия проблем и цяла нощ не бяха нищо изрънили и ми беше много кофти сутринта .... Доколкото четох вчера и другите имаха такива проблеми като фена каза, че не може да си вкара другите герой в бр то.
ПП. Направени са някой промени, очаквам отзиви.
-
- Jr. Member
Сега си рънят и всичко е ок, ще видя утре сутринта дали ще мога да влизам. Много се радвам, че така се разраства сървъра. Има много нови хора сега се връщат връстниците за училището и се пълни много ... За няколко дена си раздадох всичките итеми дет имах
Ако искате може да намерим още един D2gs :S

-
- Jr. Member
Сега пиндел бота ми нещо го изхвърли и не може да се конектне. Не че ми е много зор за него ама така ще стане и с другите
-
- Jr. Member
ако може да направите нещо по въпроса пак е препълнен сървъра и не мога да вляза с 1 герой само ...
ПС: Пфф много е гадно да не мога да влезна като знам другите как си правят бр
ПП2: Хию видях, че няма сървър значи и другите не си правят бр :
ПС: Пфф много е гадно да не мога да влезна като знам другите как си правят бр

ПП2: Хию видях, че няма сървър значи и другите не си правят бр :
-
- Jr. Member
Пак се оплаквам както си играх изведнъж ме дропна от играта и от акаунта после като влезнах бях умрел ( ако ми се случи на 96+ ще ви осъдя
:D (в кръга на шегата)