такива ме вбесяват
-
- Newbie
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...9c39/untitled_1 първо ме командваше кво да правя и след като махнах парти щото почна да ме дразни се почна лапешките комплексарски остории...е такива не за банн ами за 3 банна според мен..
-
- Newbie
http://img121.imageshack.us/i/97797643.jpg/ сега вижда ли се?
-
- Newbie
Ако беше качил целия чат нямаше всичко да е против мен..... без коментар
П.С. и ако за това получа бан просто нямам думи ... поне му искайте сичко дето писахме и тогава вече ако предцените ме банвайте... !!!
П.С. и ако за това получа бан просто нямам думи ... поне му искайте сичко дето писахме и тогава вече ако предцените ме банвайте... !!!
-
- Administrator
Ами, получи го. Ако смяташ, че има още какво да видим, качи и твоите снимки, пък може да си поделите бана.BaHgaJL wrote:Ако беше качил целия чат нямаше всичко да е против мен..... без коментар
-
- Administrator
post5770.html#p5770BaHgaJL wrote:За колко време ми е бан-а ?
-
- Newbie
Смехотворна работа... просто НЯМАМ ДУМИ !!!
Навсякъде ви хвалят сървъра и теб като главен админ но се оказа поредния "ПРИЯТЕЛСКИ" сървър в който админа подкрепя приятелите си и банва невинните ае забавлявайте се хХхХх !!
Навсякъде ви хвалят сървъра и теб като главен админ но се оказа поредния "ПРИЯТЕЛСКИ" сървър в който админа подкрепя приятелите си и банва невинните ае забавлявайте се хХхХх !!
-
- Newbie
Братле много си се вкарал във филма нещо...дори 1 обида не съм ти казал , просто си махнах парти и ти започна да убиваш майки...Земи се опрей малко.
-
- Administrator
Хвалят мен и сървъра.. Хм, замисли се защо, може би има причина.BaHgaJL wrote:Смехотворна работа... просто НЯМАМ ДУМИ !\!\!\
Навсякъде ви хвалят сървъра и теб като главен админ но се оказа поредния "ПРИЯТЕЛСКИ" сървър в който админа подкрепя приятелите си и банва невинните ае забавлявайте се хХхХх !\!\
Колкото до пича, дори не го знам кой е, но надали има смисъл да ти обяснявам, ти ще си държиш на твоето, аз на моето и само ще изнервим обстановката, по-добре не захващай темата.
А пък дали си невинен на снимката в първия коментар виждам обратното. Ако ми осигуриш снимка (покриваща изискванията ни естествено), на която се вижда как той е псувал също, бана ще се промени от 3 дни за теб на по 36 часа за двамата (тоест ще се раздели на по ден и половина ).
-
- Newbie
Относно акаунта, ще може ли да играя още с него, след изтичане на наказанието ?
-
- Dreaming Friend
Излишен въпрос,всеки провинен си търпи наказанието!!!
Мисля че проблемът е решен.
Локвам темата!!!
Мисля че проблемът е решен.
Локвам темата!!!
-
- Dreaming Friend
BaHgaJL wrote:Относно акаунта, ще може ли да играя още с него, след изтичане на наказанието ?
Ще можеш. Моля те не ме карай да съжалявам, че ти дадох предмети