Пиша тази тема до бизнесмените в този сървър, т.е тези, които имат доста итеми.
Трябват ми здравички итеми за паладин за около 3-4 дни, после ги връщам.
По здравички нямам предвид Enigma , COA , Hoto max i t.n...
Трябват ми:
Броня: Templar Coat (1 to paladin skills дето дава).
Оръжие: Wizardspike (ако се сещате за по добро или имате няма да е лошо)
Ракавици: Trang Oul
Колан: Какъвто дадете там, колкото да не ме бият трав.
Ботуши: Waterwalk или SS
Щит: Zakarum
Амулет: Какъвто дадете
Каска си имам.
Ами общо взето това е, итемите ми трябват щото си дигнах паладин за трав и мисля да пускам бот, но не става да бия без итеми ..
П.С:
За тези, които ще кажат, че ме мързи да си намирам итеми и т.н, ще кажа само, че от както съм почнал да играя съм си скъсал г*зъ от рънене и едйнственото хубаво нещо, което падна е шако, вайпер и Maroonwalk x((, за това ми писна и искам да хвана добри руни за да ги траде за някви итеми за сорките и за паладина ми !\
До бизнесмените xD
-
- Dreaming Friend
А запитвал ли си се тези така нар. "бизнесмени" как си добавят предмети?
До 2-3 дена може да се сдобиеш с тези предмети,всеки рънер знае къде падат или има възможност да падат такива.
Едва ли да нямаш късмет...
Пък който ти ги подари или даде назаем,Браво от мен.
До 2-3 дена може да се сдобиеш с тези предмети,всеки рънер знае къде падат или има възможност да падат такива.
Едва ли да нямаш късмет...
Пък който ти ги подари или даде назаем,Браво от мен.
-
- Jr. Member
А запитвал ли си се тези така нар. "бизнесмени" как си добавят предмети?
Пич, ръня от 4 дни и горе съм споменал кво е пуснало, само съм изпуснал:
Russet и Magefist
Пич, ръня от 4 дни и горе съм споменал кво е пуснало, само съм изпуснал:
Russet и Magefist
-
- Administrator
msg RiverPain. Всичко изброено не, но поне повечето предполагам ще мога да ти ги набавя.
-
- Dreaming Friend
method wrote:Пиша тази тема до бизнесмените в този сървър, т.е тези, които имат доста итеми.
Трябват ми здравички итеми за паладин за около 3-4 дни, после ги връщам.
По здравички нямам предвид Enigma , COA , Hoto max i t.n...
Трябват ми:
Броня: Templar Coat (1 to paladin skills дето дава).
Оръжие: Wizardspike (ако се сещате за по добро или имате няма да е лошо)
Ракавици: Trang Oul
Колан: Какъвто дадете там, колкото да не ме бият трав.
Ботуши: Waterwalk или SS
Щит: Zakarum
Амулет: Какъвто дадете
Каска си имам.
Ами общо взето това е, итемите ми трябват щото си дигнах паладин за трав и мисля да пускам бот, но не става да бия без итеми ..
П.С:
За тези, които ще кажат, че ме мързи да си намирам итеми и т.н, ще кажа само, че от както съм почнал да играя съм си скъсал г*зъ от рънене и едйнственото хубаво нещо, което падна е шако, вайпер и Maroonwalk x((, за това ми писна и искам да хвана добри руни за да ги траде за някви итеми за сорките и за паладина ми !\
Аз ти бях дал итеми, но ти ги трейдна. Ако някой друг ти даде..
-
- Jr. Member
Чакай, чакай ..teamplay wrote:Аз ти бях дал итеми, но ти ги трейдна. Ако някой друг ти даде..
Нищо не съм трейдвал !
Помня точно какви итеми ми даде, само кажи игра и ще ти ги покажа всичките го един
-
- Dreaming Friend
Извинявам се, явно съм се объркал . Просто на доста хора дадох предмети. Извинявам се отново за неудобството.
-
- Jr. Member
А аз да те попитам закакво са ти такива дрехи ? Защо просто не си направиш 1 сорс и да я облечеш с ръсета и някакви др боклуци след което пускаш анди бот с год и за 1-2 нощи ще си фулл със нещата които ти трябват.ТО ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ МИСЛИ
-
- Full Member
Същото ми беше в главата ама викам айде да не се заяждам с пича то си е негова работаXercata wrote:А аз да те попитам закакво са ти такива дрехи ? Защо просто не си направиш 1 сорс и да я облечеш с ръсета и някакви др боклуци след което пускаш анди бот с год и за 1-2 нощи ще си фулл със нещата които ти трябват.ТО ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ МИСЛИ
-
- Jr. Member
Пичове колко пъти да ви кажа, че бота не е спрял всяка нощ да ръни вече 4 дни ?
-
- Jr. Member
Незнам какво казваш но аз като го пусна за 1 нощ ми вади по 5 ваипера 1-2 соджа неко шако ръсет и някви чармс
-
- Jr. Member
Ами и аз незнам как така, даже бях писал тема, в която бях споменал, че героя ми се е бъгнал ..
Бота за 1-вата вечер изкара 3 шакота вайпер и какво ли още не там, но след като си зех Wp за "Halls Of Pain" и нещо се прееба ..
Ръни ръни няма итеми и така за това ся си ъпвам нова Fire сорка .. xD
Бота за 1-вата вечер изкара 3 шакота вайпер и какво ли още не там, но след като си зех Wp за "Halls Of Pain" и нещо се прееба ..
Ръни ръни няма итеми и така за това ся си ъпвам нова Fire сорка .. xD
-
- Dreaming Friend
Защото си минал Куеста, за това нямаш портал.
-
- Jr. Member
Не е до портала.teamplay wrote:Защото си минал Куеста, за това нямаш портал.
Не искам да ръня пиндел, не става дума за него става дума за абсолютно всякакво Andy/Mepho и тн.
Просто незнам какво става имам MF, а нищо не пада и под нищо имам предвид никакъв уникален предмет, само rare и magic.
Но забравете за това ъп-вам си нова сорка и това е, GL. xD
-
- Newbie
Истината е в Mephisto:)))
Аз съм раздал-обляъл наи-малко 30 героя на непознати.... до скоро рънех ръ4но писнало ми от такива --даи итами нов сам--.АЗ като бях нов сам се преведох, сам се обляках без бот без год.Не съм ревал на никои за нищо.Това е един 4ара на играта да си извадш сам каквото ти трябжа и да траднеш това което не си.
Have Fun на вси4ки истински fenove на DiabloII
Аз съм раздал-обляъл наи-малко 30 героя на непознати.... до скоро рънех ръ4но писнало ми от такива --даи итами нов сам--.АЗ като бях нов сам се преведох, сам се обляках без бот без год.Не съм ревал на никои за нищо.Това е един 4ара на играта да си извадш сам каквото ти трябжа и да траднеш това което не си.
Have Fun на вси4ки истински fenove на DiabloII