Ът-вам си аз новата ми сорка и в един момент флиза някаф си "ebo_smiter" и ми казва най-неграмотно.
4ekai da ti sceenim da ti bamnat i te qacc-ta - Превод : Чакай да направя снимка да ти баннат и тези ацц-та ..
В играта бях напраскал 6-паладина, който ъп-вах за ботове.
Защо да ме банват ? Ако е забранено да Ъп-вам по 5-6 паладина на веднъж, съжалявам ама не знаех ..
Разрешени са всички видове ботове и няма ограничение за бройката, т.е. ако искаш можеш да пуснеш 1, 10 или 100, за момента поне никой няма да те ограничи.
Тогава защо ме заплашват с бан ?
Ей тоя ebo_smiter ..
Btw, преди 1-2 месеца , когато играех в кофата , имаше някакъв ebo_fen4e мисля, че беше, но не съм сигурен.
Както и да е псуваше ме и информирах админите (отне ми 1 седмица) докато намеря админ там (rofl), след което го баннаха xDDD
В играта, в която ъп-вах сорса до сега ми каза, че някакъв бил снимал, а единственият разговор в този сървър беше днес в една игра Ch3 когато незнам нещо му казах, но не го обидих а той почна да ме обижда и му казах:
Гледай да не ти случи същото с акаунта, каквото стана преди 1 месец, т.е, да информирам админите, че ме псува а той още повече почна да рогае ..
Реших да не го издавам, просто, защото не се обиждам от неграмотни комплексиран идиоти, но след това, което ми изръси в играта, т.е, че ще ме били баннали нямаше как.
За съжаление нямам снимка, но той каза, че имал от някакъв разговор и тъй като това е единствения ни разговор, значи, ще видите как ме спуваше xD
Казвам ви само, че ако това е същия "ebo_fen4e" от кофата, това просто е най-комплексирания идиот, който някога съм виждал и ще направят много добре родителите му, ако му забранят всякакъв достъп със света, било той реален, или чрез интернет.
Просто вижте идиотските грешки, който допуска когато ми пишеше в играта и си направете извод на колко години е и дали е умствено изостанал ..
П.С:
Съжалявам, че в момента не спазвам "ДОБРИЯ ТОН", но нещото, което най-много мразя след идиоти като него е някой, който няма никакви права в сървъра да ме заплашва с бан, и накрая да ме каже защо ?
Всъщност не виждам какъв е проблема, иска да направи снимка, чрез която да получиш бан? Ами, прав му път, това е право което никой не може да му отнеме. От там нататък бан можеш да получиш само и единствено ако админ прецени, че това което се вижда на снимката е в разрез с правилата на сървъра. Ако се чувстваш уверен, че не си сбъркал никъде, това изказване не би трябвало да те притеснява.
Сигурно си е помислил, че този метод е онзи, който се беше написал MАz0 s drugo A и му беше ограбил acc-tata. Незнам той ебо(ицо) си е добър играч и ми е много добър мой приятел. Според мен има някаква причина за да го пише това, но метод не ни я предоставя.
Sobiesk1 wrote:Сигурно си е помислил, че този метод е онзи, който се беше написал MАz0 s drugo A и му беше ограбил acc-tata. Незнам той ебо(ицо) си е добър играч и ми е много добър мой приятел. Според мен има някаква причина за да го пише това, но метод не ни я предоставя.
Пак нещо не разбирам...
Какво имам общо аз с това, че са му ограбили ацц-тата ?
без да искам да обидя някой ще ти кажа да си вкараш малко акъл в главата :X казвам, че може да те е помислил за този който му е убрал ацц-тата или незнам. Просто казах, че Ицо не е 13-14 годишно дете дето си няма работа освен да казва на хората, че ще ги баннват
Sobiesk1 wrote:без да искам да обидя някой ще ти кажа да си вкараш малко акъл в главата :X казвам, че може да те е помислил за този който му е убрал ацц-тата или незнам. Просто казах, че Ицо не е 13-14 годишно дете дето си няма работа освен да казва на хората, че ще ги баннват
Без да искам да обидя някой, ще ти кажа да си вкараш малко акъл в главата, защото явно и ти си на 13-14 години.
Задавам ти въпроса по просто: ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА EBO, ИЦО ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ТАМ, СМЯТА, ЧЕ АЗ СЪМ НЯКАКЪВ, КОЙТО МУ БИЛ ОБРАЛ АКАУНТИТЕ ?!?
Ако ми се беше случило на мен някой да ми влезе в играта и да ми пише такива смислени изречения от рода на: "4aka i pi 4 da napravi m edi screan za bama ti na tezi dva acc ta", бих го качил в Бисерите..
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.