Извинявам се, че правя втора такава тема, но реших да направя нова където нагледно да опишем всичко.
Идеята е да се съберем няколко човека и финансово да подпомогнем сървъра.. Нямам предвид да даваме по 50-100 лева всеки месец, говоря за скромната сума от 5 лева месечно например.
За момента желание сме изявили:
Аз - мога да отделя 5 лева.
ElectrixxError - 5 лева.
DuffDuck - 5 лева.
До тук сме стъпили на 15 лева месечно.
Със сабраните пари предлагам да се закупи ново пц с което да се подсили класик реалма, за да забравим за проблема с "Your position in line is 14624624624" Другото което можем да направим е да си платим за друг доставчик и да се оправим и с проблема с лага на тия които са на бтк (Аз не съм от тях, но все пак..).
Ще помоля някой модератор да закачи темата ми като важна
Дарителска кампания
-
- Dreaming Friend
Такава тема има и винаги е имало.
Не е нужно да има тема за това кой колко е дал.
От там винаги могат да започнат спекулации с това, че ако някой дава пари за сървъра е облагодетелстван по един или дръг начин.
Всеки който иска да помогне за развитиети на сървъра е свободен да го направи.
Не е нужно да има тема за това кой колко е дал.
От там винаги могат да започнат спекулации с това, че ако някой дава пари за сървъра е облагодетелстван по един или дръг начин.
Всеки който иска да помогне за развитиети на сървъра е свободен да го направи.
-
- Dreaming Friend
Не ни трябва нов доставчик. Мегалан са един милион пъти по-добри от всеки друг. Дори да се сложи GS на бтк, лага няма да се оправи, заради модема (ограничава скоростта и пакетите, а както знаем Диаблото изпраща доста пакети в секунда), да не говорим в интервала от 7/8-10 часа вечерта всеки ден.ech0 wrote:Другото което можем да направим е да си платим за друг доставчик и да се оправим и с проблема с лага на тия които са на бтк (Аз не съм от тях, но все пак..).
-
- Newbie
Радвам се, че успях толкова бързо да привлека вниманието ви
@XpucTo - Надали са много хората, които като видят по този начин написана темата биха изпратили някой лев Сигурен съм, че има доста хора, които като мен са доволни от сървъра и искат по някакъв начин да се оправят и малкото проблеми които има. Целта ми е да ги организирам и всичко заедно да направим крачка, за да постигнем целта си
@teamplay - Дадох го като пример друг доставчик.. Въпреки, че според мен ново пц е по-належащо.. В сървъра почти всеки ден виждам да идват нови играчи, а има проблем с поддържането на дори тези които са в момента.. Всички искаме да играем във сървър с 200 човека, вместо със 50, нали? Щом не можете да се справите със сегашното натоварване при идването на нови играчи нещата могат да стават само по-зле.
Целта е ясна - един по-добър сървър с възможност за поддържане на по-голяма бройка играчи от тези 100 игри които сте сложили като лимит.......
Начина е ясен - Закупуване на ново пц
Средставата обаче ги нямате, това го разбрах вече. Аз просто се опитвам да организирам играчите, така че да ги набавим
PS. И все пак да я закачите ако може като важна..
@XpucTo - Надали са много хората, които като видят по този начин написана темата биха изпратили някой лев Сигурен съм, че има доста хора, които като мен са доволни от сървъра и искат по някакъв начин да се оправят и малкото проблеми които има. Целта ми е да ги организирам и всичко заедно да направим крачка, за да постигнем целта си
@teamplay - Дадох го като пример друг доставчик.. Въпреки, че според мен ново пц е по-належащо.. В сървъра почти всеки ден виждам да идват нови играчи, а има проблем с поддържането на дори тези които са в момента.. Всички искаме да играем във сървър с 200 човека, вместо със 50, нали? Щом не можете да се справите със сегашното натоварване при идването на нови играчи нещата могат да стават само по-зле.
Целта е ясна - един по-добър сървър с възможност за поддържане на по-голяма бройка играчи от тези 100 игри които сте сложили като лимит.......
Начина е ясен - Закупуване на ново пц
Средставата обаче ги нямате, това го разбрах вече. Аз просто се опитвам да организирам играчите, така че да ги набавим
PS. И все пак да я закачите ако може като важна..
-
- Newbie
След малко отивам до банката и изпращам обещаното.. Днеска ще ви видим останалите дали сте сериозни или сте само на приказки
-
- Dreaming Friend
Сряда имам ходене тогава очаквайте от мене :Д
-
- Full Member
мен ще ме исчакате малко тъи като Събота свършиха сички спестявания .. но сигурно петък ще внеса и аз 5 лева а как беше сметката?
-
- Dreaming Friend
-
- Newbie
Извинявам се, че не бях активен тия дни.. Не си бях в сф, сори
Изпратих паричките, сигурно другата седмица може да пратя още някой лев
някой админ може ли да каже кои играчи са пратили и колко?
Аа.. И съм в нова група Мерси!
Изпратих паричките, сигурно другата седмица може да пратя още някой лев
някой админ може ли да каже кои играчи са пратили и колко?
Аа.. И съм в нова група Мерси!
-
- Dreaming Friend
За момента сме ти и аз
-
- Newbie
Ужас
Утре е петък, ще видим DuffDuck дали ще изпрати както е обещал