hero : coOl-G

Готов еstaring wrote: Добър ден става,вече 3-ден героят ми има проблем с влизането..изписва му Failed to join game!!Акаунта ми се казва "change69"..самият герои се с проблема се казва "fresh"
Ние на свой ред се извиняваме за това, че трябваше да чакате 2 дни за това. Както написах и в една друга тема, покрай празниците поддръжката е сведена до минимум, а и трябваше време да локализираме проблема, НО всичко е добре щом свършва добреTra[Sh]eR wrote: Сега всички трябва да благодарим на DarkKiss за добрата работа и на целия екип разбирасе!!:like_linux: :weight:
Готови са.FeN wrote: acc: Blackout hero: blackout
acc:fen4 hero:cupma
Оправен е още първия път когато го пусна в темата.cucolino wrote: acc elegacn3 hero: Kyko-Ryko
Готови са.lidera wrote: acc Mart0 hero: ColdSoul
Мерси предварително
Готови са всички освен Travincal, там проблем с героя не виждам да има.Master-XXX wrote: Моля да ми бъдат оправени следните ацц-та:
acc:Nokia - hero: Nokia
acc:AHapXua - hero: AHapXucT
acc:Paladin - hero: Warrior
acc:BlessedWarrior - hero: BlessedWarrior
acc:Travincial - hero: Travincial
С този герой също не виждам да има проблем.nestone wrote: acc : nestone
hero : coOl-G![]()
С този също.burnlegionii wrote: acc BurnLEgionii герои BeaTraX
Готови са и трите.Fikata wrote: Acc:Reality2 Hero:Rezolution
Acc:Reality5 Hero Rezolution-II
Acc:Reality6 Hero:Restless
Готови са.coca-cola wrote: бъгнали са ми се следните герой
ацц : Coca-Cola1 - hero- LordMorT
ацц : Coca-Cola2 - hero- Scorpions
Готов е.MooBy wrote: Mooby - Tanya
Moobys - XeKtOp
Готови са.blueboy wrote: acc : ma300
hero named : palachuk
acc :maz0o0o
hero named : ChukAraa
acc : maz0o0o0o
hero named : velik
acc : maz0o0o0o0o
hero named :mazOhista
от 2,3 дни са ми бугнали мерси предварително![]()
Готови са.GoShETo wrote: Acc: gosheto
Hero: bOrnTobEaKilLer
Acc: gosheto2
Hero: jusTdIebItCh
Acc: krist0
Hero: ByrziqDjo
Готови саamericanpie wrote: acc: americanpie acc: americanpieII
hero: DavidGuetta hero: Rhythm
Готови са.teamplay wrote: acc: Petrich
hero: Petrich
acc: night-runner
hero: Rexona
Нито единия от тези, героя ти е Bad Header. Пропуснал съм да го напиша простоburnlegionii wrote: Aз , мисля че при мен е проблем 1 но не сум сигурен от кога е възникнал проблема
Получаваш месец бан от сървъра и форума за обиди. И все пак ще се заема с проблема ти.. Не, че изгарям от желание да ти помагам след милите пожелания, но нямам намерение да оставя крадец да си играе свободно в сървъра.radi92 wrote: Някои ми открадна ацц и сега никои не иска нищо да направи по вапроса ацц ми е Radi92 админи направете нещо имах бан до 20 януари а вчера някои играеше с моя сорс направете нещо по вапроса не само да четете коментари