значии флизам в д2 то да видя ботовете кфо са изрънили и ми изписва това Failed To Join Game..! Моля помогнете acc noble, noble_ii, exile... имена Blessed-Hammer, BlessedHammer, Samota \( \( за 2ри път така ми се случва тфа предния път ми го оправихте оправето го и сега
Не мисля, че трябва да проявявате капризи към Администрацията на сървър, в който се играе НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и всички грижи и проблеми около сървъра до сега са се решавали от нас. АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАРОЧНО ОСТАВЯМЕ ПРОБЛЕМА, ЗА ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, значи нещо ви има..
Наистина се ресва гс-то всяка сутрин в 5. Не ме интересува дали варваш или не. Явно целта ви е била да ме ядосате.. и успяхте! Достатъчно информация съм дал по проблема и всяка следваща такава тема ще се заключва.
Както казах това е безплатен сървър, СЛЕДОВАТЕЛНО НИЕ НЯМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ВАС, както вие си мислите! Единственото, което искаме да направим е да помагаме. Понякога не става, какво да се прави. Но да ни държите сметка, това вече е прекалено! Най-лесно е да оставим сървъра на произвола, както другите сървърчета правят!
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.