rare items (rings amulets circlets etc.)

urkn
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Tue Mar 09, 2010 12:30 pm

Post

търсих подобна тема,но не намерих,извинявам се ако е имало преди.

мисълта ми е преди всичко за пръстените.кои статистики правят пръстена наистина ценен,защото винаги се колебая дали е достатъчно добър да го запазя или не?

пример:падна се пръстен с 7%life stolen и 3min dmg,останалите му статистики са сравнително слаби - съвсем малко atr и cold res + около 30 мана. - очевидно е слаб,но ако вместо мана беше с кръв и atr беше повече?

друг пример:пак пръстен 120atr,7%life stolen,15 dex,14life,30mana,без резисти?първите три статистики са абсолютния максимум,който може да има рядък пръстен,но с един равен може да се докарат доста повече атр.има ли стойност пръстена или не?

общо взето ще се радвам,ако някой по-опитен играч отдели време да напише кои според него са фиксовете,или по-точно комбинациите от фиксове,които са наистина ценни,не само за пръстени,но и за останалите редки предмети.
ni_va_biva_new
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 125
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:32 pm

Post

ами има стоиност но трябва да намериш някои на които пръстена ще му е от полза , не е нещо с фиксирана цена ,цената на прастена може да се регулира спорред теб или според взаимно договаряне с копувача