Предложението ми е следното... При yмиране на бота в игра понякога той дава "Falied to join game", защото остава в играта. Доста неприятно е това да се случи, защото героят става неактивен до следващият рестарт на servera ( 05:00 ) . Tака, да си дойдем на думата... няма ли да е възможно да се направи система в сайта, чрез която всеки да може да киkне героят си ( след въвеждането на Acc i Pass ) .
Enjoy
Предложение относно "Falied to join game"
-
- Newbie
Интересно предложение. С две ръце съм За! 

-
- Newbie
Браво Митак!Добра тема и аз съм с 2 раце за!Дай боже да стане(не съм чак толкова запознат с PvPGN) но сигорно има някакъв вариант.
-
- Dreaming Friend
Няма да стане, защото героя остава в паметта на d2gs, че е в игра, но дефакто не можеш да го изриташ :-). Отделно създаване на такава система би било прекалено рисково и може да бъде използвано за злоупотреби, за това няма как да стане, съжелявам.
-
- Jr. Member
бях длъжен да пробвам все пак
Enjoy

Enjoy
-
- Newbie
А възможно ли е сървъра да се рестартира на 12 часа? Т.е. и в 5 следобед 

-
- Dreaming Friend
Пускаите по малко ботове към 2-3 и няма да имате проблем с faild join game а тез които имат доста проблеми с нета (рутер модем .. ) 1-2 бота .
Като пуснете 6 к3ц да не мислите че ще забогатете от трафф и пиндел несе забогатява ! Има няколко по добри места за рън .
Като пуснете 6 к3ц да не мислите че ще забогатете от трафф и пиндел несе забогатява ! Има няколко по добри места за рън .

-
- Jr. Member
Tой в момента 1 път не се рестартира ти за 2пъти говориш. И моля админите да обърнат внимание вместо да ми обясняват че се рестартира. Щото в момента автоматичен рестарт в 5:00 няма. За втори път ми фаилва герой който на сутринта на следващия ден е още фейл. Като 2рия път беше вчера и неска към 9 го проверих беше още фейл. Прибрах се от изпита преди малко и вече беше оправен. Което значи че сървара може би е паднал и затова ми се е оправил героя или пък админ го е реснал ръчно, но автоматичен рестарт няма!!!jukataa wrote: А възможно ли е сървъра да се рестартира на 12 часа? Т.е. и в 5 следобед![]()
-
- Dreaming Friend
Явно, след като направихме последните промени, касаещи автоматичните рестарти, сме направили настройки, които са развалили системата, без значение, до края на деня се надяваме всичко да е наред.Dranplqs wrote: Tой в момента 1 път не се рестартира ти за 2пъти говориш. И моля админите да обърнат внимание вместо да ми обясняват че се рестартира. Щото в момента автоматичен рестарт в 5:00 няма. За втори път ми фаилва герой който на сутринта на следващия ден е още фейл. Като 2рия път беше вчера и неска към 9 го проверих беше още фейл. Прибрах се от изпита преди малко и вече беше оправен. Което значи че сървара може би е паднал и затова ми се е оправил героя или пък админ го е реснал ръчно, но автоматичен рестарт няма!!!
П.С. Интересно ми е просто, кога админите сме се опитали да прикриеме проблем?
-
- Newbie
Има си цака к3цовете да не се бъгват с това "failed to join game" , но няма да ви я кажа. Сетете се сами :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: . Моя пичага направи 3к ръна за около 3 дена и не се е бъгнал. Докато преди редовно се бъгваше :weight: :weight:
-
- Jr. Member
На мене рядко ми се бъгва герой. В случая небеше к3ц а Fire sors и то след ръчно цъкане... Както и да е.ganev wrote: Има си цака к3цовете да не се бъгват с това "failed to join game" , но няма да ви я кажа. Сетете се сами :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: . Моя пичага направи 3к ръна за около 3 дена и не се е бъгнал. Докато преди редовно се бъгваше :weight: :weight:
А към мазо. Значи преди да пиша тука писах на Infection в д2 то. Та той там ме убеждаваше че всичко е ок... Ем му обясних как стоят нещата. Затова писах тука.