Вапрос за Ъбер диабло

Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

Искам да ви попитам следния вапрос за ъбера :

Значи тои се появява в играта в която се е продала последната необходима ЕЛ руна за пускането му или след като се продадат необходимите ЕЛ руни за пускането му тои се появява във всяка една игра направена на HELL до най-близкия бос ... Питам защото преди малко влезнах да взема руната на 1 мои герои и като отидах до боса на руната там беше ъбера а не съм продавал вобще руни и незнам ка ксе е появил ... можели малко обяснение от разбиращите ?
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Убер Диабло е босс, който при достатъчно продади ЕЛ руни... това се определя от много неща, едното, за което се сещам е, че колкото по-празен е сървера толкова по-лесно идва.
Идва, както сам каза, при най-близкия бос, ако си в 1-ви акт - - Стони филд - при 5-те Томба...
Ако играеш дуел и си извън 1-ви град е в Ден ъф евил и така....
Идва във всички игри на Хел и другото, което аз дочух е, че идва само в Това GS, в което са продадени Ел руните.. Но за последното за джс-тата не съм сигурен.
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

Е ако идва в играта с последната продадена нужна руна как тогава доиде в моита след като аз не съм продал ръната която е трябвала пак и то ако като се продаде нужния брои руни за да се пусне убера тои се появяа във всички игри на хелл значи в момента са извадени доста анихилиуси а не само 1.А другото което е аз си мислех че след като се появи убера горе дето пише колко руни са продадени там като цифри се нулира и се почва пак от 0 а аз като влезнах веднага след като го килл в друга игра пишеше че има продадени над 1 000 ел руни което за толко минимално време е невазможно демек не се е нулирало след появата на ъбера ...
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Убера мисля, че се появява във всички игри на хелл...
User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

DoIt wrote: Убера мисля, че се появява във всички игри на хелл...
Да но зависи пот кое гс си . :)