Проблем с администраторите и тяхната работа

gmcorp
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sat Jun 12, 2010 1:08 pm

Post

Събуждам се днес и вече е 26-ти, като според моята калкулация са минали 13 (Тринадесет) Дни откакто изпратих ~10 лв (В СМС-и) за руни, които все още не съм видял. Правя темата публична понеже до сега се стремих да пиша само на хората от които "зависи".

Искам да цитирам нещо:

"Важно: Поръчките се обработват веднъж дневно в интервала 20:00 - 22:00. Всяка заявка направена след 22:00 остава "чакаща" за следващия ден."

Източник: https://dreaming-bg.com/topic3576.html

От гореописаното "Важно" правило, аз трябваше да разполагам с руните си преди 12 дни. Не се случи.

За това се обръщам публично към администраторите на Dreaming, и по специално тези които се занимават с 1.10 Classic:

Господа, когато един сървър е безплатен, потребителите му нямат право на претенции. Тук обаче има изградена система за микроразплащания. Въз основа на която потребителите могат да закупят/получат съответно някакви блага. Неспазването на условията, които вие сте поставили е икономическо нарушение, и може би разчитате че само деца играят игри? Е не само деца играят D2.

Та моята молба е следната, днес 26-ти да получа руните си между 20:00 и 22:00. Ако това не се случи, ще ме извинявате много, пиша писмо до администраторите на системата за микроразплащания, и ще видим те какво становище имат. Или ще ви спрат системата за плащания, или ще ми дадат достатъчна информация да заведа иск срещу вас. Писна ми от шантажи за 10 лв.

Благодаря предварително за отделеното време!
Нищо лично, поздрави и успех.

Георги Михайлов
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Прав си!Но не мисли, че нарочно го правят това нещо!Просто хората нямат вече толкова време за сървъра и явно не са ти погледнали заявката.Със сигурност, след тази тема, ще си получиш руните \).
gmcorp
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sat Jun 12, 2010 1:08 pm

Post

Като си нямат толкова време да променят условията, аз 5 от 13 дни можех да дремя по 2 часа като вързан в сървъра ... днес е последния ден в който ще се вържа 2 часа да чакам ...