Кога ще има пълен рестарт на сървара ?

User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Щом този сървър ти се струва малък, какви са характеристиките на един голям такъв.
TimRoth
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Tue Apr 27, 2010 9:33 pm

Post

+1 за пълен рестарт... но..май дет някой написа...само си чешем езиците (пръстите)..
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

DieTard wrote: Пусни една анкета, информативно просто, да видим колко хора ще искат рестарт. Вие нормални ли сте да искате рестарт на малък сървър като този. Вероятно половината популация на сървъра ще си замине, защото на хората няма да им се занимава да "забогатяват" отново. Но оставете това, вие замислялили ли сте се след рестарт чармовете в какво оскъдно количество ще бъдат.
Хората,който "квичат" за рестарта, най-вероятно са нови играчи или просто им е омръзнало диаблото. Като толкова искате да започвате отначало вървете в EU ladder(даже скоро направиха рестарт), но там ще се побъркате да спамите N, за да изчистите досадните съобщения от commercial ботовете, но за сметка на това по 2 пъти на година "ще се радвате на shako" !1!1!
А за новите играчи, правите си 4 паладина(с follow plugin за d2hackit), вземате им руните от forge-a(ще си спестите "ПЛИС НИИТ ФРИИ МЕНС"), обличате ги колкото можете с руните, останалото каквото намерите от вендорите, пускате 4 к3ц-та и чакате. Започнах да играя горе доло преди седмица и вече имам 2 jah-a.
Много текст, но ми хареса само това с анкетата :) Няма да обяснявам кое и защо не ми харесва в думите ти, защото все пак всеки си има мнение :) Но не ви ли омръзна да повтаряте едно и също всички (не говоря конкретно за теб а като цяло). Всеки втори пост се повтаря... дайте една анкета или заключете темата вече...
Lenks
Newbie
Newbie
Posts: 64
Joined: Thu Sep 23, 2010 10:49 am

Post

DoIt wrote: Щом този сървър ти се струва малък, какви са характеристиките на един голям такъв.
Е кое му е голямото? така като гледам постоянно има ~400 Потребителя онлайн. Това са всички потребители. Смяташ ли, че ако всеки си пуска поне 1 бот, тогава директно това число пада двойно. А колко са хората с 4 бота? А колко са хората и с повече? Сега не ме разбирайте погрешно, сървара си е много хубав и мене ми харесва и ми е приятно да играя, но да твърдите, че това е голям сървар малко се изхвърляте...
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2952
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

/off topic
Lenks wrote: А колко са хората с 4 бота? А колко са хората и с повече?
0. Припомням, че сървъра допуска максимум 4 паралелни връзки.
Lenks wrote: но да твърдите, че това е голям сървар малко се изхвърляте...
Голям на фона на оригиналните сървъри например - определено не.
Имайки напредвид обаче посещаемостта на родните сървъри, смело мога твърдя, че нашия може да се класира към групата на "големите". Може би не най-големия, но със сигурност не е малък.
Lenks
Newbie
Newbie
Posts: 64
Joined: Thu Sep 23, 2010 10:49 am

Post

Aз имам 2 компютъра в нас, с 2 различни IP-та, спокойно мога да си пускам 8 бота, за Коледа ще си взема и лаптоп, на него мога да му сложа още 1 IP, не е проблем, e колко бота мога да пусна? И да, в сравнение с БГ сърварите, това е голям сървър, определено, но сега дано не бъда разбран погрешно и Левски и ЦСКА, да кажем, са големи отбори за БГ, ама в сравнение с Байерн, Ман Юнайтед и Барселона колко големи са? Правилно си го казал :)
DieTard
Newbie
Newbie
Posts: 78
Joined: Thu Oct 21, 2010 7:59 pm

Post

В момента и Blizzard не са цвете за мирисане. Вдигнали са си ръцете напълно от Diablo сървърите, преди да си пачна диаблото на 1.10, влязох да видя как е там, останах очарован :) :
-много рекламен спам от ботове(трябва да спамиш N като психопат като направиш нова игра ...)
-4-5 BH бота
-2 tradе игри
-2 duel игри
-20-30 човека в чат канала(от които 10-15 са ботове)
Това е преди не повече от 7-8 дена.
А в България има ли изобщо други сървъри, Дон Гепи нещо го няма, Headoff e замрял... и за добро, в EPS май играят доста хора, но ботовете мисля, че са забранени(не възнамерявам да цикля като бот 24/7 около месец, за да си облека 1 герой за дуели). Тук ми изглежда доста приятно място, пак има доста retarded faggots, но като цяло ми харесва. Не съм стъпвал в дуел игри, но предполагам са на ниво. Май доста Off topic направих...
On topic: :)
Та за какво ви е този рестарт, за да може да продавате shako,viper,mara,wizzy ? Икономиката в сървъра не е толкова "flood"-ната с предмети/руни, че всичко да е обезценено. Видях как за COA 2/30/15 искат по jah+, ww-та 210/65 jah+, enigma lp 15/15 775 6+jah, за cta x/6/x sur, eth hoto 40 ber и т.н., така че има доста време, докато всичко се обезцени и е необходим рестарт. Ако допуснем, че се направи рестарт , след 1 седмица пак няма да можете да продавате голяма част от предметите, но за сметка на това ще ви бъде доста трудно/невъзможно да намерите например готин cast ring, gc +1 to x skill/35+Life, добър grief,exile,spirit, enigma, sc 3/x/15+, sc 18+/15+ и т.н.
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

За дуел.. има 5-6 сериозно играча , колкото до коата макс мисля че са 4-5 във целия сървар.. и цената не е жах по а поне 3-4 + :)
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Fanatic wrote: За дуел.. има 5-6 сериозно играча , колкото до коата макс мисля че са 4-5 във целия сървар.. и цената не е жах по а поне 3-4 + :)
Само това изречение би следвало да обори всички искания за рестарт :) В Дата такива корони имаше една камара, с лопата да ги ринеш и не струваха по 10 джаха.
zashto