смисал правим траде с 1 и той ми слага енигма лп 765 и вика 4е за енигмата иска цоха ми и хотото и според мен тожа е добра зделка са сагласявам и тои слага енигмата цукаме и не става инвентараму е фулл и вика сек да си изпразня инвентара и после като слага ениогмата место енигма ми пробута няква брона с сищия скин ама синя ацц му е Count3r знам че няма да садеиствате щотото няма screeen ама поне друг на не се излугва
Преди няколко минути бях измамен от АЦЦ Tiffany6 !Пича ми каза Ло за анихилос 20/18/10,съгласих се ... дадох руната, но така и не видях анихилоса а ЛО руната бе дадена на тоя въпросния човек-измамник ...човека повече не се върна в играта... Мн ви моля направете нешо по въпроса писна от такива в този сървър! Това не ми се случва за първи път... преглъщах ама вече НЕ !
Час на сделката: 16:07
Дата: 02/12/2010г
Явно или не е имало админ на линия, или тези които са били активни са били заети с друго. Вариантите ти в такъв случай са два:
1. Изчакваш колкото е необходимо, докато се освободи админ, правиш размяната пред него и ти е мирно на главата.
2. Правиш размяната без админ и рискуваш да изгориш.
Добре ясно сгрешил съм въпросът ми е неможе ли да се направи нещо ... поне руните да ми се върнат 1 месец нищо не са ми вадили ботовете тжа ми беше единственното което имах... ЛО (2x Ohm) Направо да си го кажа МОЛЯ ТИ СЕ направи нещо !
така ще кажете че само рацете си да измиете нищо повече не ви интересува ... аз като гледам коментарите има мн измамени хора не сам само аз ... а измамите си продалйават така че ... не момчета от тук нататък проблама си е лично ВАШ !
:nenormalniste:
О напротив "момко", проблемът си е лично твой. Какти ти беше казано по-горе, или викаш администратор в играта, или стоиш и чакаш, ако няма такъв. Не виждам защо си мислиш, че някой от екипа ти е длъжен за каквото и да било, заради глупостта ти. Измамите в сървъра си продължават и никога няма да спрат, докато има такива като теб.
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.