Писна ми вече ... а на вас?

FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Не остана тема, в която да не си се оплакал от бана ти! Казал ли си му боклук? Казал си му! Точка по въпроса. Ще си изтърпиш наказанието и следващия път ще знаеш, като ти каже мухъл, ще мълчиш.
zashto
vankopie
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 109
Joined: Wed Nov 24, 2010 5:42 am

Post

Все пак трябва да има и връзкари :D Имам чувството че не се бъгва вече толкова сървара
User avatar
DonEduardo_
Newbie
Newbie
Posts: 63
Joined: Mon Nov 22, 2010 6:17 pm

Post

По-малко се бъгват вече, и не се чака по 1-2мин. да се направи игра. Със удоволствие да играеш вече :)
LickShoT-77-
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 119
Joined: Mon Oct 11, 2010 6:34 pm

Post

JustLooseIt wrote: и на мен ми писна вече от тоя сървър,секи ден ми се бъгва героя и то,точно след реса като мине праи 1 рън и се бъгва само се ядосвам с глупости тука или има спр голям Лине или бъгнат герой!И сега ме баннват за дето 1 ми каза мухал,а аз му казах боклук и бан(това че тои се има с админа и за тва 1во банна мене не е справедливо) и за тва вече мисля да не играя в този сървър.Само Ядове!
Какво ми е връзкарското ? Че и аз отнесох бана ли , заради това детенце , което както си лафих в чата и изведнъж се появи и започна да се заяжда ? Не успорвам бана , понеже и аз се поддадох на провокацията и не се стърпях , но това да идваш тука във форума да ревеш като първолак си е направо жалко .

За да не е офф , ще добавя че имам един проблем относно конекцийте към сървъра , пише че лимита е 4 , но аз отварям 3 винаги ! Пробвах с командата !killme(някой ще кажат , че бота е бил офлайн) , но си беше на линия и му уиспнах с тази команда , в чата също пробвах с нея , но никакъв резултат...
vankopie
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 109
Joined: Wed Nov 24, 2010 5:42 am

Post

Спокойно, Не си само ти!И аз само 3 връзки мога да отварям :) но това не ми пречи :D
User avatar
BiGMetaL
Newbie
Newbie
Posts: 48
Joined: Fri Nov 12, 2010 3:33 am

Post

Doomwisher wrote: Приятел много е сложна процедурата с Paypal и Verification на Paypal, много хора няма да се справят, а и не им се занимава, нито пък да ходят до банките с IBAN номерата ... А и да не забравяме че повечето са непълнолетни като колегата LickShoT-77- . И дори и хората да имат желание едва ли биха се занимавали да превеждат пари по банков път. Единствената опция са SMS-ите, но тези данни които изнасяш са доста шокиращи ако това е истина трудно ще се съберат пари по този начин :( .
А пък аз имам чуство че тук пребиваващите нямате никва идея че в тоя файл дето сте копирали в C:\Windows\System32\ има едно хубаво скрипче дето чете всичко като банкови извлечения номера и пароли на картите .... Но това не интересува всеки ето за това ви е легалния софтулер ... а не просто защото чичо Били требва забогатее още толкова.... Простата причина защо не се развиваме в тази свера е че нямаме достатачно сретства за да си позволим повечето неща който са на нашия компютър само за регистрация на Windows XP за българия цената е 180 лв. но за пример една Германия цената е 69 евра... та моята мисъл се състои в това че трябва да си луд в България да ползваш кредитни карти по интернет с абсолутно нелегален софтулер ... :) по темата може да кажа че сервера не е чак толко лош липстат няколко важни скрипта но сървара си остава доста добър , Мисля че със поправен скрипт за тези JTGG нещата ше станат потщи идеални връските 2 или 3 са пре достатачни след 10 дневни мъки крашове вместо ресове на сървара много хора разбраха че няма да го бъде ...