Писна ми вече ... а на вас?

User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

Здравейте!

Като цяло идеята на темата е да опиша състоянието на сървъра ... но всъщност не знам от къде да почна! Не съм много добър в излеянията и речите затова реших да опиша нещата които ми се случиха през последните няколко часа.
Преди да пиша за каквото и да е искам малко да разясня някои неща! Както виждтате темата я пускам в необичаен час ... работя в казино и съм нощна смяна и съм с лаптопа, няма много клиенти по това време и е тихо и спокойно, така че ми е удобно да цъкам Диабло. Играя в този сървър от около 1 месец, но и преди около 2 години пак играх тука, а като цяло играя Диабло от близо 10 години! Като цяло търсих стабилен сървър без ботове, хакове и модове в който да си цъкам с истински играчи ... както и да е преглътнах ботовете и реших пак да започна да цъкам в Дрийминг! Реших че и аз ще ботя като всички останали ... (нямам избор). И така нека направо да ви обясня какво ми се случи през последните часове, а смятам и на всички от вас това постоянно се случва!
1. Около 3 часа сутринта реших да прехвърля малко предмети, но докато те бяха на земята и на двата лоудера ми изписа "Your Connection Has Been Interupted" и разбира се след това играта не съществуваше и всичко изгоря! Ядосах се доста, ако бях мернал някой админ онлайн сигурно щях да го нахраня въпреки че, човека изобщо не ми е виновен. След 15 мин ми мина и си казах: (Никой не ми е виновен че, прехвърлям предмети по земята. Това рано или късно щеше да ми се случи и ето че стана!) И продължих да си играя играта.
2. Нямах търпение да дойде реса в 5 часа, за да видя какво е изкарал бъгнатия ми бот за жалките 40 ръна които е успял да направи преди да се е бъгнал. Разбира се нищо интересно ... Казах си: (Ае сега пак ще го пусна и дано имам повече касмет :) ) Пускам си бота и реших да разгледам подраздел Търговия в форума, па може и да е изкочело нещо интересно! И какво да видя бота ми след 1 рън пак се е бъгнал! (Както знаете първия рън на кеца се състои в това да отиде при Хратли и да се поправи!) Както и да е и това го преглътнах псувах около 10 минути и ми мина...
3. Реших че, мога малко да поръня с другия си Паладин който ми е попринцип за Дуел. Правя игра и ми изписва че съм на 131-ва позиция и пак изцепвам една псувня... И си казах следното: (Я дай да проверя сигурно едното GS е офлайн) обаче уви и двете си бяха онлайн! А паладина ми вече е достигнал заветната 103-та позиция! След което реших да проверя лимита (Който очевидно не беше ограничен до две врзъки от едно ИП) и информацията беше следната: "Kym momenta maksimalniq broi ednowremenni wryzki, koito dopuska syrwyra e ->" Дори не искам да правя коментар ... Като цяло искам да поздравя сърдечно човека който е решил да бъде вдигнат лимита на над две връзки!

Това са прилюченията ми в Дрииминг сървър! Това не е Реклама нито Анти-реклама. ТОВА СА ФАКТИ!
Очаквам постове от страна на админи от сорта на "Не стига че не плащаш и играеш, а и претенции имаш!" или "Като не ти харесва тука, играй някъде другаде!" такива постове които съм виждал в други теми тук са крайно не креативни и напълно безсмислени! Вашата задача като Администратори е да направите сървъра по-добро място за игра! Разбира се аз съм никой и съм последния човек на земята който трябва да ви казва какво да правите! Но все пак е препоръчително да работите в интереса на сървара и играчите в него! С тази тема като цяло искам да видя дали изобщо имате воля да оправите този сървър. За да знам дали аз изобщо да продължа да играя тук. Контактувал съм с някой от админите и съм на мнение че са разбрани и много рядко съм бил недоволен от тях, на такива хора разчитам! За да не бъда само критичен към сървъра ще дам и съвети!

Намалете отново лимита до две връзки от едно ИП! Когато беше така бях по-доволен бота ми рънише повече! И дори и в пиковите часове при работещи две GS-та рядко съм бил над 30-та позиция! Което е чакане от порядъка на макс 4-5 сек което е преодолим недостатък!

Имам и още един съвет който знам че няма шанс да се реализира! Направете Рес на сървъра и премахнете всички ботове! Много хора ще избягат, а други ще додат, но като цяло сървъра ще изгуби само ламерската част от играчите които чакат всичко на готово! Не деля юзърите на ламери и про-та в крайна сметка на който му се играе Диабло в сървър винаги ще играе, а сега в момента особенно в този час имам чувството че играя на Single Player!
Под думичката ламер аз не разбирам човек който не може да играе или няма скъпи предмети! В този сървър всеки ламер е богат, но не всеки богаташ е ламер. Не ме разбирайте погрешно моля ви! Като в живота ... нали знаете кои са богатите ... и кои бачкат като волове и имат пари колкото да поддържат жизнените си нужди. Знам че ще има хора които са постигнали много тука и в следващите постове ще ме нахранят, но нека се замислят каде искат да живеят в панелен блок в средно-статистически квартал или в луксозна къща насред плуващо в кал циганско гето! (Визирам хората които имат всичко в един сървър който постоянно пада, не можеш да направиш една игра и постоянно ти се бъгва героя!)

Ами това беше като цяло, знам че много хора в следващите постове ще плюят и храчат по мене, но се надявам че ще има хора които ще ме подкрепят! :). В крайна сметка тази тема я правя за да привлека вниманието на Администратори и Юзъри и да се направи нещо което да е в плюс за сървъра!

Поздрави на всички истински фенове на играта!
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2954
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Колкото и да не ми се иска да призная, всичко изписано в темата за съжаление е вярно.
По-честото "бъгване" на геройте, по-голямата опашка при създаване на игра и по-честото забиване на сървъра се дължат именно на премахнатия лимит (Да, той не е завишен, а съвсем е премахнат). Единственото положително нещо е, че в момента имате възможност да прецените как е по-добре - със или без него. И все пак, не е това причината да бъде премахнат. В момента въпроса не опира дали трябва или не трябва да го има ограничението, в момента няма начин да се сложи пак и това ще продължи поне още няколко дни. Причината няма да я уточнявам, по-наблюдателните знаят защо, останалите могат да го приемат на доверие.

За съжаление обаче, за момента поне, единствения начин да постигнем сравнително добро качество за игра в сървъра е именно да налагаме ограничения. Често се случва някой да се хване да ми обяснява как може да има такава опашка, направете това, това това. Не става така, някой от вас може би имат представа как се поддържа един сървър, но със сигурност нямате представа как се поддържа такъв. Няма друг сървър (поне в България), който да трябва да се справя с по-голямо натоварване от нас, а при липсата на хардуерен ресурс това е проблем, повярвайте ми.

Всички знаете какво представлява сървъра когато има ограничения. Колкото и мъчно да ми е, трябва да бъдем реалисти - това е максимума, който можем да предложим за момента и няма изгледи скоро да се промени. Никой не можем да задържим на сила, знаете за какво става въпрос, сами имате избора да решите къде искате да играете. Проявяваме разбиране, единственото което искаме е да направите същото.
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

Както бях написал по-горе бях играл в Дрийминг още когато сървъра беше на 5-6 месеца, всичко беше песен нямаше никакви проблеми. Тогава имах друго ацц и друг профил тук в форума на които не искам да им споменавам имената, бях сред сравнително заможните играчи по това време в сървъра, но въпреки това предупреждавах какво ще се случи с сървъра ако ботовете останат и бях инициятор ботовете да бъдат премахнати и да има рес на сървъра и да има само истински играчи в него! Знаех че така както чисто технически сървъра ще издиша от хора които пускат по 12-13 кеца така и играта ще се обезцени! Казвам 12-13 кеца защото си спомням един юнак как ми се хвалише че пускал 12 кеца! И помня също така че бях направил подобна тема по въпроса и един админ (не искам да казвам кой) ми беше написал нещо от сорта на "Защо играеш тук като не ти харесва бягай в Нон-Ладера там ботовете са забранени" ... цитата няма как да е точен след толкова време ама беше нещо такова. Да не говорим за реакцията на някой Юзъри които сигурно ако са имали възможност щяха да ме разпънат на кръст! Гадно ми е да кажа след толкова време "Ето прав съм видяхте ли!" защото файда няма ... Но поне сега виждам една по смирена и зряла реакция.
Пожелавам ви да се оправите с проблемите и при първа възможност да сложите отново лимит от 2 лоудера на ИП. Така мисля че е добре, за какво му са на човек повече от 2 лоудера да си преква героя или да си прехвърля предмети по земя :laugh:. Направете поне това, пък знам че за цялостен рес не може и дума да става! Ще ме изгорят на клада както и вас админите :laugh:
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Doomwisher wrote: Както бях написал по-горе бях играл в Дрийминг още когато сървъра беше на 5-6 месеца, всичко беше песен нямаше никакви проблеми.
Да,прав си , но не забравяй че тогава сървъра беше със доста по малко Users и нямаше толкова ботове и натоварване.. И все пак има хора който не пускат к3ц ботове и пак са сред доста заможните в сървара.. :)
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

Сървъра в момента е с малко повече Users, но ботовете са се повишили значително! \)
Ако сървъра беше без ботове съмнявам се че дори и в най-пиковите часове бройката щеше да е над 100, но поне щяха да са си живи хора! И като им напишеш "Добър вечер" няма да ти напишат "Lets fuck baals ass" или нещо от сорта! \)
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Единственото нещо за което съжалявам са тези баал ботове.. друго е като си дигаш ръчно , а колкото до к3ц/мефо/анди/пиндел.. не те ми пречат , защото все пак не всеки има време да ръни

п.п не ми пречат ако са 3-4 на човек , но със 12 наистина си е нахалство :Д
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
b0gala
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 233
Joined: Sat Dec 11, 2010 12:02 pm

Post

Дам..напълно съгласен съм. При мен ситуацията е същата .. преди години играех в х**** и скоро ми се доигра пак и реших да почна при вас .. за 1 месец ми стана ясно г/д всичко как стои... От както премахнахте лимита вече наистина е нетърпимо .. както при доом и аз работя нощтни смени (в заложна) и мога да цъкам най-много вечер , но стига де как да ръня пиндел като един рън ми излиза 3-4 мин :( , но както и да е пиша само заради една идея която ми дойде в тези 2 дни в които неможеш да играя нормално.. на много от вас няма да йм хареса , но аз друг начин не виждам..

Запознат съм как се издържа сървър , но тук говорим за 300 играча+ и по лошото , че от тези 300 сигурно 200 пускат ботове.. както и да е .

Предложението ми е следното : Понеже неможете да направите сървара платен , идеята ми е да се отвори сметка на която всеки играч който желае да играе тук да прати по 1 смс 4.80 лв. Разбирам , че много хора ще се оплакват от това решение , но като се замислим реално (щом искаме ботове,повече връзки и приятна игра) дайте да съберем пари за една машина която да може да ни издържи !

Това е само предложение , защото сигурно админите са помислили по този върпос и единственото което искам с това предложение е да видим какво мислят юзерите (както и админите де) :angel:
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

b0gala wrote: Предложението ми е следното : Понеже неможете да направите сървара платен , идеята ми е да се отвори сметка на която всеки играч който желае да играе тук да прати по 1 смс 4.80 лв. Разбирам , че много хора ще се оплакват от това решение , но като се замислим реално (щом искаме ботове,повече връзки и приятна игра) дайте да съберем пари за една машина която да може да ни издържи !
То си има такава тема Цък , просто няма кои да помогне :)
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

За мен по-добрия вариант е смс и ей сега ще пратя един от 2.40, съжалявам толкова мога :-).
User avatar
lOlinka
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 258
Joined: Mon Sep 20, 2010 11:43 pm

Post

Единственото нещо за което съжалявам са тези баал ботове.. друго е като си дигаш ръчно , а колкото до к3ц/мефо/анди/пиндел.. не те ми пречат , защото все пак не всеки има време да ръни
Аз пък нямам време да дигам ръчнор и си пускам само 2 Follow-a ,други ботове не пускам, Лимита на 3 лоадера е перфе
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

DoIt wrote: За мен по-добрия вариант е смс и ей сега ще пратя един от 2.40, съжалявам толкова мога :-).
Да но от смс-ите не се взима кой знае каква печалба.. мобилните оператори взимат някакъв процент..
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
b0gala
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 233
Joined: Sat Dec 11, 2010 12:02 pm

Post

Fanatic wrote: То си има такава тема Цък , просто няма кои да помогне :)
В тази тема не виждам някаква сериозност от админите да подканят хората да го направят , а и не всеки може да прати по банков път (все пак играят и по малки) така , че един телефон на който да се пращат ще бъде по-лесно.
П.С. И за мен темата трябва да бъде направена от админи които гарантират , че парите ще отидат при тях ( и после в машина) , поради простата причина , че и аз мога да ти дам номер на банкова сметка и да ми я препълните :D ( макар , че ако някой го направи админите ще вземат мерки веднага де) :)
LickShoT-77-
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 119
Joined: Mon Oct 11, 2010 6:34 pm

Post

Според мен пък тук , всеки иска нещо да се промени , защо ? За да му бъде на самия него по-угодно... Да кажа само на създателя на темата и какво постигна ? Има тука 2-3ма на твоето мнение , да се намалят лоадерите до 3 и какво ? А всички други юзери , който сигурно наброяват над 400-500 човека , който сегашното положение не им пречи толкова , трябва да са ощетени , защото ти си нощна смяна или пък защото нямаш достатъчно кецове и те е яд ? Аз не мисля , че това е решение пак да се сведът лоадерите до 2 - 3 , нека се намалят но да кажем до 7-8 , тъй като повечето хора имат към 3-4 к3ца и там 1 - 2 д2джсп и да остане там някой друг лоадер за трейд и така , а отделно и да се качва по-лесно , при малките левъли (1-40) . Моята идея е такава и ако успее да се осъществи , ем тези , който искат да се намали чакането ще са доволни , ем и такива като мен който чакаха дълго време да се дигне лимита на връзките(а и мисля още доста хора) , за да мога да използвам всичките си ботове . А и не е ли това най-важното , да се удовлетвори желанието на играчите , а според мен тези който ще ме подкрепят са доста повече , от тези който искат отново да се мъчим с по 2 лоадера...
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

LickShoT-77- wrote: Според мен пък тук , всеки иска нещо да се промени , защо ? За да му бъде на самия него по-угодно... Да кажа само на създателя на темата и какво постигна ? Има тука 2-3ма на твоето мнение , да се намалят лоадерите до 3 и какво ? А всички други юзери , който сигурно наброяват над 400-500 човека , който сегашното положение не им пречи толкова , трябва да са ощетени , защото ти си нощна смяна или пък защото нямаш достатъчно кецове и те е яд ? Аз не мисля , че това е решение пак да се сведът лоадерите до 2 - 3 , нека се намалят но да кажем до 7-8 , тъй като повечето хора имат към 3-4 к3ца и там 1 - 2 д2джсп и да остане там някой друг лоадер за трейд и така , а отделно и да се качва по-лесно , при малките левъли (1-40) . Моята идея е такава и ако успее да се осъществи , ем тези , който искат да се намали чакането ще са доволни , ем и такива като мен който чакаха дълго време да се дигне лимита на връзките(а и мисля още доста хора) , за да мога да използвам всичките си ботове . А и не е ли това най-важното , да се удовлетвори желанието на играчите , а според мен тези който ще ме подкрепят са доста повече , от тези който искат отново да се мъчим с по 2 лоадера...
Направо да стане като дрииминг мода да убиеш Андариел с 1 удар да станеш 99 Левел и да ти дадат едно муле пълно с джахове и да имаш всички предмети макс както и чарми макс!
Защо да се мъчим да дигаме левели и да търсим предмети, да тормозим консулите постоянно или пък мефо и пиндел ... все пак и те са живи същества! Защо изобщо да изпълняваме куестове и да правиме бал ръновe, какъв е смисала?

Приятел ако ти смяташ това че, аз не искам да чакам по 3 минути за да направя игра и не искам да ми крашва героя за лична угодия, не знам твойте предложения как да ги нареча с думи ...
И бих искал да знам моите молби за за по-добър и спокоен сървър, по какъв начин ощетяват тези 4-500 "човека" и по какъв начин си угодявам лично на себе си!
А и как върза тея неща с нощната ми смяна и ти не знаеш сигурно!
Аз нямам никакви намерения да правя преврати тука или да забогатея по някъв тарикатски начин, аз искам да играя класическо Диабло, а реалма до колкото знам все още се казва 1.10 Classic!
Подбирайте малко думите си когато репликирате, или поне се поправте при евентуалната си дуплика!

П.С. Ти да не си пича с 12-те бота който по някакъв начин съм засегнал?
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

LickShoT-77- wrote: А всички други юзери , който сигурно наброяват над 400-500 човека , който сегашното положение не им пречи толкова
Точно в този момент 150 юзера седят в чата и сървъра е паднал заради такива като тебе дет пускат по 4 + + + бота! Питаи ги тях дали сегашното полужение не им пречи!!!
LickShoT-77-
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 119
Joined: Mon Oct 11, 2010 6:34 pm

Post

Doomwisher wrote: Направо да стане като дрииминг мода да убиеш Андариел с 1 удар да станеш 99 Левел и да ти дадат едно муле пълно с джахове и да имаш всички предмети макс както и чарми макс!
Защо да се мъчим да дигаме левели и да търсим предмети, да тормозим консулите постоянно или пък мефо и пиндел ... все пак и те са живи същества! Защо изобщо да изпълняваме куестове и да правиме бал ръновe, какъв е смисала?

Приятел ако ти смяташ това че, аз не искам да чакам по 3 минути за да направя игра и не искам да ми крашва героя за лична угодия, не знам твойте предложения как да ги нареча с думи ...
И бих искал да знам моите молби за за по-добър и спокоен сървър, по какъв начин ощетяват тези 4-500 "човека" и по какъв начин си угодявам лично на себе си!
А и как върза тея неща с нощната ми смяна и ти не знаеш сигурно!
Аз нямам никакви намерения да правя преврати тука или да забогатея по някъв тарикатски начин, аз искам да играя класическо Диабло, а реалма до колкото знам все още се казва 1.10 Classic!
Подбирайте малко думите си когато репликирате, или поне се поправте при евентуалната си дуплика!

П.С. Ти да не си пича с 12-те бота който по някакъв начин съм засегнал?
Ще те разочаровам "велики ми мислителю" , но имам само 4 к3ца и 1 пиндел бот... А отделно ако тръгна да споря с теб , ще ни трябва цяла седмица за да ти обесня как в момента тъпчеш на едно място и си мислиш , че целия свят се върти около теб ! Това че не ти оттърва да чакаш , никой не го бърка(спокойно не си само ти) , като почнеш да си плашташ , че играеш тук , тогава ще имаш претенций за нещо , може да звучи клиширано , но истината е такава ! Ще ти дам пример как , когато връзките бяха 2 , ако не се лъжа доста време , никога не съм мрънкал да се увеличат , а просто приемам действителноста и си играя ! И както виждаш с търпение всичко се постига , връзките са увеличени , аз съм доволен , а и още доста хора , така че ще те посъветвам за напред да поглеждаш от време на време малко по-далеч от носа си...
Doomwisher wrote: Точно в този момент 150 юзера седят в чата и сървъра е паднал заради такива като тебе дет пускат по 4 + + + бота! Питаи ги тях дали сегашното полужение не им пречи!!!
И след този твой пост , вече тотално се убедих , че си просто едно сърдито 13-14 годишно хлапе , което няма какво да прави по цял ден и е решило да се прави на "големият писател" по форумите . Приеми един съвет от мен , погледни наляво и надясно и забележи , че не само диаблото е начин на живот :) . Не че те познавам или нещо , но просто толкова много години съм чел подобни теми и глупости и веднага разбирам , по това че се впрягаш толкова и от 7 сутринта ли , там в колкото си станал , не си спрял да пишеш . Пожелавам ти приятен ден и дано да не си приел думите ми на сериозно , понеже това е просто една игра , нали ? :cool:
User avatar
Alex
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 125
Joined: Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

Post

Здравейте,
реших и аз да драсна нещо. Автора на темата е много прав, но никой в този сървър не си плаща, за да играе, а за по-добра поддръжка се изискват хардуерни ресурси (както каза, DarkKiss по-горе). Играчите, които се радват, че няма лимит в сървъра са тези, които пускат по 8 бота, а другите недоволстват, защото им писва да им се бъгват героите. Бъгнатите герои могат да се намалят с ограничение на лоадерите до 3 връзки примерно или 4 както преди. Аз Ви предлагам администраторите да си направят един акаунт в paypal и да сложат един бутон "donate" всеки, който обича сървъра може да дари от лев до два-три лева, за да можем да играем в един по-добър сървър. Не съм описал да се дарява за сървъра чрез смс, защото един смс от 2.40 е много, а операторите си гълтат по 1.60 и от тези 2.40 dreaming ще вземат 80 ст.
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

До LickShoT-77-

Нямам коментар... ти сам се забиваш с собствените си думи ... админа ти каза че именно заради премахнатите ограничения сървъра е в това състояние и сега 150 човека спамят в чата защото такива като тебе искат всичко на готово и всички сме длъжни да се съобразяваме с тези като теб! Явно не си чел написаното до сега в темата! Прочети пак първия пост че, туко виж си разбрал защо в момента пишеш глупости. На тебе като не ти пречи че, сървъра пада постоянно и героите се бъгват на някой може и да му пречи не си ли се досетил...
И викаш че съм си мислил че целия свят се върти около мен ... аз говоря с факти а ти си този който тъпче на едно място! И в усилието си да замажеш излагацията си се излагаш още повече не усети ли?
User avatar
hotpool
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Jan 06, 2011 1:50 pm

Post

хора сървър ли няма,тъкмо се регнах и вече сървър няма точно като хеадофф
User avatar
Doomwisher
Newbie
Newbie
Posts: 69
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:17 am

Post

Alex wrote: Здравейте,
реших и аз да драсна нещо. Автора на темата е много прав, но никой в този сървър не си плаща, за да играе, а за по-добра поддръжка се изискват хардуерни ресурси (както каза, DarkKiss по-горе). Играчите, които се радват, че няма лимит в сървъра са тези, които пускат по 8 бота, а другите недоволстват, защото им писва да им се бъгват героите. Бъгнатите герои могат да се намалят с ограничение на лоадерите до 3 връзки примерно или 4 както преди. Аз Ви предлагам администраторите да си направят един акаунт в paypal и да сложат един бутон "donate" всеки, който обича сървъра може да дари от лев до два-три лева, за да можем да играем в един по-добър сървър. Не съм описал да се дарява за сървъра чрез смс, защото един смс от 2.40 е много, а операторите си гълтат по 1.60 и от тези 2.40 dreaming ще вземат 80 ст.
Приятел много е сложна процедурата с Paypal и Verification на Paypal, много хора няма да се справят, а и не им се занимава, нито пък да ходят до банките с IBAN номерата ... А и да не забравяме че повечето са непълнолетни като колегата LickShoT-77- . И дори и хората да имат желание едва ли биха се занимавали да превеждат пари по банков път. Единствената опция са SMS-ите, но тези данни които изнасяш са доста шокиращи ако това е истина трудно ще се съберат пари по този начин :( .