TheExorcist™ wrote: Приятел,какво правим? Мисля,че знаеш на кого е тоя скайп павката??? Искаш ли да ви тегля по една густа и на двамата? A?! Предлагам ти следното: говори с твоя недоносен,"леко" ограничен приятел който явно му е някаква мания да краде (има и други прояви), да върне нещата които е ОТНОВО СТЕ откраднали и да спре да краде за напред. В замяна на това ще си затворя очите. Но...ако до 48 часа ограбения потребител не напи6е тук в тази тема,че нещата са му върнати ДО ЕДНО,ТИ и КРАДЕЦА ще получите по един скромен постоянен бан НА ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ ВИ и тогава ще ви питам как ще крадете
Сега ще кажеш "Ама какво общо имам аз??" Ами общото е,че като гледам в момента въпросния крадец е влизал и в твоите акаунти, което от своя страна те прави съучастник (ОТНОВО) !
Та избора е ВАШ дали ще играете в този сървър. 48 часа текът от сега !!!
Joola2, Tibhar, Joola4, Joola, Alchemist, Joola3, Tibhar1, Tibhar2, CircoIoco, Alchemist2, mnmI_god1, teodorpower
46.40.109.138
Това е ип-то и ацц-та момчето е съгласно да върне всичките ми предмети но няма кой да махне банн-а .Защо админите се прават на ударени и аз не мога да си получа нещата обратно ????