Нещо ,което си заслужава мнението.

netwarrior
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 105
Joined: Tue Dec 28, 2010 1:50 pm

Post

FPupesh wrote: Да бе верно, защо не играете нон ладер?
Или още по-добре. Елате на хардкор, и без това сме малко хората там. Там ботове рядко, предметите са ценни. Неща като шако, вайпър и тн се трейдват...

Перфектния баланс между нон-ладдер и ладдер софткор.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Защо не играем нон-ладер ли? Защото искаме всички да започнем наравно, не е честно някой пикльо, на който вечерния му час е 20:30 да си пусне бота и за една вечер да стане по-богат от всички взети заедно на нон-ладера! Фпъпеш, защо не почнеш нон-ладер да видим как ще се почувстваш като разбереш, че някой от ладера пак е написал енигма 775 от руните на бота : ).П.П. - Нямам думи, такова отношение на админ към играчи не съм виждал досега!
User avatar
zaprqn
Newbie
Newbie
Posts: 84
Joined: Mon Jul 19, 2010 9:38 am

Post

Kakво се захванахте сега с @Fpupesh човека ви казва че няма да се спрат ботовете ама вие пак тъпчете на едно място е то на човек ще му кипне.Разберете че не всеки е на 17 години и има цял ден само да ръни за предмети като откачен това се правеше преди 6-7 години.Моля ви се осъзнайте се, ако нямаше ботове аз лично нямаше да почна и да играя д2 отново а съм сигурен че и много от вас нямаше да са тук ако ботовете бяха забранени от началото.Сървара е замислен да бъде с ботове ако не ти харесва почни батълнет да те види ме без мап-хак как ще играеш.Там няма ботове годове и всичко е забранено, перфектно местенце да си пропилееш излишното време ,а виждам че го имаш в изобилие.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Запрян, такива най-много ме ядосвате! Защо изобщо казваш, че играеш играта, като 99% от играта ти се състои от няколко клика за да пуснеш бота? Защо изобщо се наричате диабло играчи, като бота ви изкарва всичко? Само ние ли тъпчем на едно място, та вие от година-две все повтаряте това с времето... Нямали време, боже господи, вие да не сте Мадона, че да ви е толкова скъпо вашето време, стискаме ризи за сол, обаче времето ни е много ценно! Нямате време, а през 2 минути има нов пост в темата...
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Айде стига толкова глупости...
....
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

DoIt wrote: Защо не играем нон-ладер ли? Защото искаме всички да започнем наравно, не е честно някой пикльо, на който вечерния му час е 20:30 да си пусне бота и за една вечер да стане по-богат от всички взети заедно на нон-ладера! Фпъпеш, защо не почнеш нон-ладер да видим как ще се почувстваш като разбереш, че някой от ладера пак е написал енигма 775 от руните на бота : ).П.П. - Нямам думи, такова отношение на админ към играчи не съм виждал досега!
Не играя нон ладер, защото не желая, защото нямам време, защото не съм длъжен да ти давам повече обяснения, ето защо. Не ме интересува кой, какви енигми носи, защото не съм завистлив. Да ти кажа честно аз дори нямам енигма, а и какво е значението дали е 775 или 750? Започни наравно в нон ладер, защо ме караш да пиша глупости? Аз нямам вечерен час, но въпреки всичко си пускам бота, защото прекарвам горе долу само съня си вкъщи, особено напоследък. И на мен чат пат ми се играе класик, но какво, защото ти искаш да няма ботове, аз да не играя така ли? Какъв ми е кяра тогава да съм съпорт в този сървър като няма да играя? Каза ви се точно, ясно и отсечено - БОТОВЕТЕ В 1,10 НЯМА ДА СПРАТ. СКОРО ЩЕ ИМАТЕ НОВ РЕАЛМ, В КОЙТО НЯМА ДА ИМА БОТОВЕ, ИСКАМ ДА ВИ ВИДЯ ТОГАВА, КОЛКО ХОРА ЩЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ. Сещам се обаче какво ще се случи, да го наречев дежа вю от един друг сървър. Ще започнете там, ще има един милион теми във форума, колко е яко, колко хора сте се събрали, колко още ще извикате и в крайна сметка ще си играете 5 човека, ще ви омръзне и пак ще дойдете при ботовете. Ще има и продължение - ще започнат темите, че пак искате да има равен старт и да се спрат ботовете в 1.10 или въобще да го спрем този реалм, защото не е честно някой да ръни 10 часа на ръка, пък аз с бота да си вадя руните и предметите.

Shall we bet?
zashto