Проблема е следния:
Бот-а върви както трябва прави игра бие си бр-то пише във френд лист-а обаче след като сме настроили "парази-та" да влиза в същото бр от autod2jsp тои просто не зарежда и неще да се стартира

Желая ви лек ден

Ами да неможеш да стартираш по 2 jsp-та за това си го нагласи от 1 jsp да пускаш фоллов баал и т.н \)pacorabanne wrote: ДОБЪР ДЕН !
Проблема е следния:
Бот-а върви както трябва прави игра бие си бр-то пише във френд лист-а обаче след като сме настроили "парази-та" да влиза в същото бр от autod2jsp тои просто не зарежда и неще да се стартира.Другия проблем е, че когато пускам фоллоу бота от моя комп пак неможе да зареди повече от 1 бот ?! Ако може да ми кажете какво да направя ще съм ви много благодарен.
Желая ви лек ден![]()
хахахах закакво да прави друг useer account като може от 1 jsp, и нали си разбирач оправи го да не крашва смешко..BV05 wrote: Smigl скрии са
pacorabanne направи си 2та героя в д2жсп-то и пусни единия
после направи друг computer account и отвори пак д2жсп-то ама пусни другия герои после пак switch-ваш акаунтите и сичко е 6
друг варянт е да ползваш д2жсп-то за уин7 версията аз съм с нея и си пускам 3 бота едновременно :P обаче крашва на 20-30 руна