d2 bots!

User avatar
kuhataleika
Full Member
Full Member
Posts: 260
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:24 pm

Post

Какво мислите за d2 ботове не е ли малко тъпо и скучно да го оставиш той да играе а ти само да се радваш, губи се целия смисъл от играта на моменти чак ме е яд като вида някой с дивите runewords итеми а той не е положил и грам усилие.Аз съм против ботовете и не ги използвам, кажете вашето мнение.Темата е просто ей така информативна прав ли съм не съм ли :)
User avatar
Smigl
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 207
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:29 pm

Post

Пич виж сега, това няма да е първата нито последната тема за тея ботове. Аз лично пускам бот и съм доволен + това ходя на работа и нямам време да се занимавам да играя. Нямам какво повече да добавя. :)
AbN0rmaL
User avatar
DonEduardo_
Newbie
Newbie
Posts: 63
Joined: Mon Nov 22, 2010 6:17 pm

Post

Пич, никой няма време и нерви да играе по сумати часове на ден, да прави едно и също със часове (и едва ли ще му е приятно). Хората работят, учат и т.н. Едно време като нямаше ботове ръчно се рънеше. Лично аз, ако нямаше ботове нямаше да започна, както и голям % от хората във сървъра. Като не ти харесва със ботове, не пускай ! просто е \) ходи си със templar coat и oculus.
User avatar
Smigl
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 207
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:29 pm

Post

DonEduardo_ wrote: Пич, никой няма време и нерви да играе по сумати часове на ден, да прави едно и също със часове (и едва ли ще му е приятно). Хората работят, учат и т.н. Едно време като нямаше ботове ръчно се рънеше. Лично аз, ако нямаше ботове нямаше да започна, както и голям % от хората във сървъра. Като не ти харесва със ботове, не пускай ! просто е \) ходи си със templar coat и oculus.

Това беше малко грубичко :D
AbN0rmaL
arsenalcho
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Tue Feb 22, 2011 7:35 pm

Post

Аз пък не мога да го настроя иначе бих ползвал .. наистина, много малко хора биха имали времето и нервите да бият толкова много време, за да падне ЕВЕНТУАЛНО нещо качествено :)
User avatar
kuhataleika
Full Member
Full Member
Posts: 260
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:24 pm

Post

знам че не всеки има време както и аз отделям макс по 2 часа на ден за това диабло ,но играя вече от 3 седмици и се облекох с итемите които са максимум добри без runewords и ми затъпя все още ми е останала тръпката да сабирам руни да продавам и да права runewordi но като вида всеки втори с енигма за какво говорим никакъв трейд не може да стане а ако и аз пусна бот за още 3 седмици ще се облека на макс с runewords и свършва цялата игра :(

П.п май преди години без ботове беше по интересно :punish:

EDIT:Ето поредния разсипник с бот! тоя ист без бот си ебало капака няма вадене http://img4.imageshack.us/i/istvarmor.jpg/ (fubar)
netwarrior
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 105
Joined: Tue Dec 28, 2010 1:50 pm

Post

тоя ист без бот си ебало капака няма вадене http://img4.imageshack.us/i/istvarmor.jpg/ (fubar)
хахаха стига бе, ist от контесата за нула време може да си извадиш :)