Bow amazon PvP

 
Amazon е могъщ воин-жена, който принадлежи към номадски групи, които бродят по равнините край Южно море. Скитането на тези групи често ги води до конфликт с други народи, така че Amazon е свикнала да се бори, за да защити себе си, и това което притежава. Този начин на живот я прави жестока и независима. Докато уменията и с лък са съпоставими с тези на мошениците, тя също умее да използва и копия, от близки и далечни разстояния.

ninjaassassin
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Jul 25, 2012 3:35 pm

Post

ЗДРАВЕЙТЕ!
Нито един билд не ми хареса ... СЕга ще напиша някои неща и се надявам да са полезни за всички които искат да правят bowerki Или имат Bowerki.
Първо винаги трябва да се гони max frame ias . Най-добре сложете Faith na mb bow(за предпочитане с ed). При 12 ниво аура ако ви се падне минимално ви трябва 45 ias ( Не се брои aurata колко дава ) . dodgovete са важни , но не е нъжно да са вдигат на макс всичките . Multi shota се вдига толкова докато стигне 24 стрели. за армор forty ( аз лично на wyrmhide15ed) Шако с jewel ias/ed може и coa но за мен иска много str. крафт ракавици с passice knock i ias ++ . Рингове слагате raven + някъв златен или craft с str/dex life res . Ботуши избирам gore rider или wartraveler( всеки си избира ), Колан вердунго както всеки знае а не nosferatu. амулет cat eye (най добро зареди walka dexa ias i т.н...) чармове max/ar/life ноо ако се биете срещу кастери е добре да смените с чармове със резисти или диадема ( upnata kira's guardian 70 all rez ) с jewel Ias/all res .
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

Колега би ли ми драснал на ЛС че аз нещо не се ориентирах,искам да те питам някои неща ако няма да ти е проблем. Благодаря ти много за вниманието.