Неед хелп !

 
Amazon е могъщ воин-жена, който принадлежи към номадски групи, които бродят по равнините край Южно море. Скитането на тези групи често ги води до конфликт с други народи, така че Amazon е свикнала да се бори, за да защити себе си, и това което притежава. Този начин на живот я прави жестока и независима. Докато уменията и с лък са съпоставими с тези на мошениците, тя също умее да използва и копия, от близки и далечни разстояния.

acidburn
Newbie
Newbie
Posts: 84
Joined: Tue Nov 10, 2009 12:39 am

Post

Здравейте искам да си направя амазонка за бол, но да бъде с "Windforce Hydra Bow" (защото нямам възможност за "Fight"). И билда ми да бъде със смалки с пойзън. Моля някой да ми даде съвет за другите предмети имам и форти и джевел 15 иас 37 дмг да ми каже каква каска, коланче,пръстени,амулет и ботушки "ръкавиците са му 2 пасиве 20 иас + екстри". И всичките скилове. Мерси предварително. :)
Wr0ng-Turn
Newbie
Newbie
Posts: 44
Joined: Mon Aug 16, 2010 3:48 pm

Post

Човек по добре не я прави тая bowerka.Само ще си изхабиш джевела.. ако ти е с хидра и смалки с пзн просто не знам какво ще убиеш с нея.Нямаш ias нямаш ar.Според мен първо трябва да събереш руни да си купиш по хубави итемс и чармс и тогава.