Как да играем в Dreaming?

Date: May 18, 2020, 06:28:42 pm Views: 256

Английски/English: https://dreaming-bg.com/articles/?sa=view;article=1


От къде можете да създадете акаунт в сървъра? От форума. Де факто, трябва да си направите регистрация във форума, след което от него да си направите такава в сървъра. Да, нужни са 2 различни регистрации, като тази във форума влиза в ролята на "основна", която обединява всичките Ви акаунти в играта - чрез нея можете да регистрирате неограничен брой игрални акаунти. Благодарение на тази система можете да се възползвате от редица предимства и по-гъвкаво управление на игралните Ви акаунти.

Регистрацията във форума се прави на следния адрес: https://dreaming-bg.com/register/
След като завършите процеса по регистрация във форума, можете да създадете своя игрален акаунт от тук: https://dreaming-bg.com/diablo2/?sa=reg

След като вече имате създаден акаунт в играта, следва да влезете в самия сървър.
Той е разположен в дейта центъра на Neterra в София и предлага отлична свързаност към български и международни интернет провайдъри. Сървърът се "крие" зад домейн d2.dreaming-bg.com . Можете да използвате и директно свързване към IP адрес, но горещо препоръчваме да използвате горепосочения домейн - това ни позволява при нужда да правим промени в структурата на сървъра, без да бъде нужно ръчно да променяте вече въведените настройки.

Данните за сървъра могат да бъдат въведени ръчно чрез Gateway Editor или автоматично с регистрационен файл.

За Gateway Editor, ще Ви бъдат необходими следните данни:

Name: Dreaming
Zone: 0
IP: d2.dreaming-bg.com (препоръчително) или 94.156.77.102
След въвеждането, маркирайте Dreaming (сървъра, който току-що създадохме) и изберете "Set to Chosen Gateway".Царствата, които поддържаме:

1) 1.10 Classic.
Стандартна версия на играта, максимално доближаващата се до публичната от сайта на Blizzard.
Промените по нея са минимални, като премахнати бъгове (Например Fire Enchant), кръпки по сигурността (Например атаката чрез Msd) и козметични промени, целящи да създадат допълнително удобство за играчите (Премахнат Cow King, преместен Cain в Act 5 по-близо до waypoint-а и т.н.).
Промени в drop rate, experience и подобни, противно на конспиративните теории, не са и няма да бъдат правени.
Архивен файл съдържащ цялата игра (олекотена версия - за по-компактен размер са премахнати някои елементи), пачната и обновена до 1.10 версия, можете да свалите от тук (Размер на архива: 754.44 MB).

------------------------------

2) Oblivion mod
Собствена модификация на играта, базирана на версия 1.13c.
Пълен списък с промените можете да откриете на: https://dreaming-bg.com/bg-oblivion-mod/oblivion-3-opisanie/
Част от многото промени въведени в мода включат повишен experience, добавени нови зони с висок drop rate, нови и променени предмети/рунически думи и др.

------------------------------

Ако имате вече копие на играта, но то е с версия различна от 1.10 и/или има инсталиран mod върху него, изтеглете файл d2-1.10-pack и го разархивирайте в директорията на играта, като заместите всички съществуващи файлове.