Здравейте, имам един малък проблем... имам асс-ка с енигма, 2 катара,Шако,мара,бул,Rare Ring,Сп Уеб,Blood fist,Waterki.
Проблема е следния:
Искам да хвана фрейма на фкр 65%, но кое да сменя... искам да си остане с Шако.
Чакам мнения
Помощ с траперка :)
-
- Administrator
Да сложиш хубави бижута например по предметите си е добро начало Ако не ти достига можеш да подмениш и някое и друго чармче с живот.
-
- Jr. Member
Мда, но проблема ми е във фкр ...DarkKiss wrote:Да сложиш хубави бижута например по предметите си е добро начало Ако не ти достига можеш да подмениш и някое и друго чармче с живот.
-
- Full Member
Единия вариант е спирит - фкр и фхр , но губиш Weapon Block
другия е ако намериш амулет с фкр и мейджфист и още един златен пръстен
-
- Full Member
Съгласен съм с колегатаJab4y wrote: Единия вариант е спирит - фкр и фхр , но губиш Weapon Block

-
- Full Member
е сложно се получава без да сменяш шакото ... иначе моето предложение е да сложиш грифон и още 1 ринг с фкр
П.С. В грифона може да сложиш червен перфект или джах, може и джевел лайф/рес
П.С. В грифона може да сложиш червен перфект или джах, може и джевел лайф/рес
-
- Jr. Member
Можеш да направиш следния вариянт които си остава шакото и има малки промени : Сложи си ракавици с 20 фкр (транг или мегафист предполагам ги знаеш ефтиния са), 2 пръстена с по 10 фкр по вазможност с екстри и амулет с 20 фкр (това ще ти е по-скъпичко) пак по вазможност с екстри и колана Спайдар си остава и така имаш 20 от ракавиците + 20 от колана + 20 от двата пръстена + 20 от амулета (скъпичко) = 80 . Значи амулета става да е и със поне 5 фкр останалото даже е излишно (с 5 фкр няма да ти е скъпо) само гледай да има некви екстри а ако има и скилове за убийца-БОМБА.