Assassin е един от двата допълнителни героя, които ни бяха представени с Diablo II: Lord of Destruction. Тя е член на Viz-Jaq'taar, орден убийци, създаден да ловува магьосници, покварени от демоничната магия. За да не се корумпират, убийците са били обучени да се бият, без да използват магия - те вместо това си служат с капани и използват бойните си умения за битки от близки разстояния.
6 posts
• Page 1 of 1
m17akaaa
Jr. Member
Търся развитие за асасин в обливиона.С наталия сета ще бъде
И искам да попитам дали ще може да ръни както трябва хоум по пътя за бал пит и т.н.?
благодаря предварително
По принцип комплекта наталия и за блъскач.А при бройката която се наблюдава по пътя за бал ще ги биеш доста време.Моят съвет е да си направиш на трапс ако си решил да биеш с асасин.Иначе амазонка на жава му е майката.За около 10-та минути минавам и през трите левели
Ами слагаш титани,има един нов хелм с 2 дупки слагаш му 2 жевела са лайт,един серпенскин армор 2 алл сокваш с инкрийс атак,монарх сокнато с инкрийс ,за амулет аз ползвам мара имам излишна мара мога да ти я дам ако искаш,ръкавички с инкрийс и за ботушки аз ползвам тея дето дават виталити и сила.О общо взето сам си правя sew пълна си играта вкарвам си бокач и нямам грижи.Това е ако има нещо довечера ще съм на линия и ще вида какво имам да ти дам.Успех
Не знам Deen дали си играл Обливион. Не знам и въобще си играеш да отговаряш на тема, която вече 1 вид не съществува - като самия Обливион. Но и отговора ти не е добър.
Аз лично бих я направил като трапер - не като хибрид. Защо? Защото се играе предимно ПвМ, а не ПвП, а втория катар е rw Sir Vax Ohm или нещо подобно 2асс/каст/3 лс, който даваше... и се вписва перфектно в ситуацията. другите итеми с малка корекция също ще стават.Но не мисля да коментирам, тъй като реалма просто не съществува
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.