Всеки билд си има + и -.

изказваш са неподготвен пича ти казва че е без веномse9se9 wrote: с сц-та с псн дмг прецакваш венома .
траперката е дефанзивен герой ,боже точно траперката напада пуска 2-3 трапа или колкото може и дъни минда,като не можеш да мръднеш,падашcrzy wrote: Против ботовете съм и затова не играя дрийминг.
Трапърката е дефанзивен герой, а с твоето развитие се опитваш да я направиш точно обратното, защото аса с трап скилъри е точно трапър, а не хибрид. Сигурен съм, че разбираш играта и се опитваш да измисляш някакви новаторски билдове, но това развитие куца по много показатели.
Първо брат да знаеш от мен че е точно обратното,смалките с отрова не прецакват отровното умение а обратното.Отровното умение на които и да е левел то трае точно 0.4 секунди (0.4 секунди отровата сваля от врага),ако имаш смалки които са за повече време те спират да работят след 0.4-тата секунда затова е безсмислено при наличието на веном да слагате смалки с отрова а ако сложите не си мислете че си пречат.se9se9 wrote: с сц-та с псн дмг прецакваш венома .