MG PvP Hybrid Assassin

 
Assassin е един от двата допълнителни героя, които ни бяха представени с Diablo II: Lord of Destruction. Тя е член на Viz-Jaq'taar, орден убийци, създаден да ловува магьосници, покварени от демоничната магия. За да не се корумпират, убийците са били обучени да се бият, без да използват магия - те вместо това си служат с капани и използват бойните си умения за битки от близки разстояния.

User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

Добре е направено ,нo може и повече .
Всеки билд си има + и -. :)
User avatar
HandOfJustice
Full Member
Full Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 12, 2010 5:00 pm

Post

темата е отворена за предложения :)
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

Билда е добър пробвах го преди реса и сам доволен :)
nikas
Newbie
Newbie
Posts: 28
Joined: Sun Feb 27, 2011 9:31 am

Post

1. Това с psn charms според мен е извращение... но така си решил така си го направил.
2. Абсолютно не съм съгласен с suwayyah основите! Максималния trap placing който можеш да постигнеш с това облекло е 11 frame. На един герой разчитаща основно на traps му е просто задължителен 9 frame. Не знам каква е тази заблуда, че suw е най-добрата възможност за абсолютно всички assassin builds. Тук единствен приемлив вариант са основите от тип -20 или -30 speed, каквито са greater talons(-30), greater claws(-20), runic talons(-30), feral claws(-20). Първите две имат значително по-малки requirements. Ако избереш -20 ще ти е нужен и jewel в каската 15ias\res да речем.
3. Опитай да достигнеш 48% fhr.
User avatar
se9se9
Full Member
Full Member
Posts: 621
Joined: Tue Feb 01, 2011 9:40 am

Post

с сц-та с псн дмг прецакваш венома .
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

se9se9 wrote: с сц-та с псн дмг прецакваш венома .
изказваш са неподготвен пича ти казва че е без веном :)
User avatar
eyeofheart
Full Member
Full Member
Posts: 745
Joined: Fri Sep 03, 2010 9:53 pm

Post

crzy wrote: Против ботовете съм и затова не играя дрийминг.
Трапърката е дефанзивен герой, а с твоето развитие се опитваш да я направиш точно обратното, защото аса с трап скилъри е точно трапър, а не хибрид. Сигурен съм, че разбираш играта и се опитваш да измисляш някакви новаторски билдове, но това развитие куца по много показатели.
траперката е дефанзивен герой ,боже точно траперката напада пуска 2-3 трапа или колкото може и дъни минда,като не можеш да мръднеш,падаш
Smoke Weed
User avatar
z0sk1e
Full Member
Full Member
Posts: 453
Joined: Mon Jan 24, 2011 7:17 am

Post

Някъде гледах, че Poison Damage per не се удвоява, а се подновява

TRUE/FALSE
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Няма да се научите как се правят Асасинки и това е. Ако ще и с ** да ги тъпчете тези инвентари сте си същите о'люфи. Ханд, да ти обяснявам ли с твоя измислен пойзън дмг, колко лайф вземаш на жертвата си? Да имаш не повече от 2000 отровен дмг. При резист на противника 80% остава да му нанесеш някакви смешни 200 живот щета. Ако има и Poisan lenght reduce просто не виждам какво се пънеш. Замисли се над това, което ти казвам и го приеми като съвет (идея) за по нататъшно осъвършенстване на героите ти. Ако искаш мога да ти дам и някой съвет или идея стига да искаш. Отдавна не съм правил асасинки ама помня още това-онова :Д
....
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

se9se9 wrote: с сц-та с псн дмг прецакваш венома .
Първо брат да знаеш от мен че е точно обратното,смалките с отрова не прецакват отровното умение а обратното.Отровното умение на които и да е левел то трае точно 0.4 секунди (0.4 секунди отровата сваля от врага),ако имаш смалки които са за повече време те спират да работят след 0.4-тата секунда затова е безсмислено при наличието на веном да слагате смалки с отрова а ако сложите не си мислете че си пречат.


По развитието. Наистина така направена убийцата прави доста повече щети с капаните си но все пак не забравяйте че това е хибрид,бие с 2 умения които са добре развити а не с 2 умения от които 1-то е добре развито а другото куца. С увеличаването на щетите на капаните губиш доста щети от другото си умение което лично според мен е по-важно понеже при дуел с Не кастери капаните стоят около теб и свалят от противника докато ти го къртиш с ВВ ... ако не правиш нищо с ВВ как ще се даржиш срещу барб на ВВ примерно след като МБ не го даржи докато се варти ... А и не забравяйте че капаните правят Light щети което лесно може да се компенсира с резисти,абсорб ... докато при ВВ не е така ...

А разликата между смалките с отрова и отровното умение е че смалките правят същите щети но за доста по дълго време,отровното умение ще направи тези щети доста по-бързо а ти постоянно ще го удряш когато си на ВВ ... Ако целта е да го удариш и да бягаш смалките са по-добра идея но ако целта е бързо да му смъкнеш кръвта и да не бягаш а да се биеш - ВЕНЪМ !!!
Hail-Mary
Newbie
Newbie
Posts: 29
Joined: Fri Apr 06, 2012 6:14 pm

Post

Гледам билда е посъбрал коментари.. Жалко, че не мога да отговоря от другия си профил(функцията "забравена парола" е още в разработка и надали ще влезна там отново)
Та първо:
Nikas. 1. чармовете вършеха перфектна работа. 2speed-a за placing trap-ове по мои изчисления беше максималния, който можеше да получи с тези основи. Иначе и аз търсех алтернативи.. помня че greater talon-а вършеше по-добра работа.. но трудно се намират основи. 3.фхр...мисля,че е коментирано по-горе.

TheExorcist...помня, че имаше хамър, май основен герой.. помня също, че и хамърите ми бяха лесни мишени..именно използвайки poison чармите, колкото и пзн рес да имаха, та дори и ss-та да носеха.. не ми бяха особено трудни..Не знам.. помня, че повечето от противниците си ги биех без проблеми..някой път бавно...друг път доста бързо.Като цяло асасинката беше доста добра.Жалко, че след рестарта я няма вече иначе с удоволствие бих поцъкал с нея с/у тебе да покажа, че о'люфа си го биваше и доста щеше да те измъчи. (на 99% бях сигурен, че билда ще се приеме с недоверие и съмнение затова оставих акаунт и име на герой -желаещите да видят,че героят си заслужава)Ако имах възможност и финанси бих я направил отново.. същата

cecobg "губиш доста от другото умение" - какво губя.. има скрийн на героя и се вижда ясно как така направената асасинка прави доста добър дмг не само на traps, но и на ww(в някои случаи дори повече от чисти ww-синки). Това с "ако не правиш нищо с ВВ как ще държиш с/у барб на ВВ"- аз лично доста рядко съм виждал чиста ww-синка да бие ww barb(да не кажа никога)барбите се бият с ls, а с ww само може да избягаш, ако те достигне.Накрая да удряш постоянно с ВВ трябва да си доста добър, тъй като повечето герои гледат да стоят далече от теб и да не те доближават много-много.. така, че лично аз бях доволен ако уцеля 1 път с дф (за ww рядко героите оставаха) и pzn и ls-тата сами си вършеха работата по-нататък.

Съжалявам, че не съм в състояние да покажа на какво асасинката е способна... Ако забогатея скоро (малко вероятно, поради липса на време) може да покажа каква е.
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

Както вече казах,явно някой хора четат само първите 2 реда :

Смалките правят същите щети за по-дълго време от колкото ще направиш със отровното умение.Демек и в двата случая ще свалиш едно и също количество кръв от врага самоче с отровното умение ще го свалиш 2 пъти по-бързо. КАПИШ ?