Колеги мисля да си направя Варварин с енигма и щит за игра предимно ПвМ (не със цел дуели),кое ще ми препоръчате WW или Zerg. Горе долу съм решил за следните предмети : Arreat Face за каска , Анжелик пръстен и амулет , Енигма на основа до 94 стр. (примерно DS,HS,Wyrmide),монарх щит,горе раидер ботуши,вердунго колан, Ogre ракавици и другия пръстен да е с 10 фастар каст (за 1-вия фрейм). За оръжието обаче се двоумя понеже нямам за БОТД ... каква руническа дума да му напиша и на каква основа ? BA,PB,Colossus Sword,Colossus Blade ...
Благодаря предварително!
Основа за оръжие ?
-
- Full Member
Concentrate с 1 точка в зерг за имун физикъл...
Death на colossus sword или ботд,ако няма откъде да хванеш атак спийд
Death на colossus sword или ботд,ако няма откъде да хванеш атак спийд

Si vis pacem...para bellum
-
- Jr. Member
Много ми е чудно как го измисли тоя Деат ? Защо него пред Гриеф-а ? Същия вапрос важи и за основата ? Как вобще ти хрумна Колос Слорд...дето дава нормална скорост на атака за варварин а на Асасин и Паладин дава Бърза скорост ... За concentrate няма какво да говорим ... по-добре WW с 1 точка Zerg ...
Дайте малко по-сериозно и без такива глупости моля ви.Ако не знаете по-добре не пишете.
Дайте малко по-сериозно и без такива глупости моля ви.Ако не знаете по-добре не пишете.
-
- Full Member
Пак ли ще го водиме тоя спор за Grief-а ? Може и на Pb да си го направи...няма проблем
Виждам,че ги знаеш нещата и защо да си го направи на ww,а не на concentrate ? мм ?

Si vis pacem...para bellum
-
- Jr. Member
И с тва вв на 4 души игра с тоя щит като не убиеш нищо ще разбереш за концентратор барб и когато става въпрос за пвм грифа не е най-удачния вариант имал съм такъв барб даже уникална берз аксе е по добре.
-
- Jr. Member
Съгласен съм за деат клевера,гф също,правил съм в сингъл концетрейт с кракен,гф,сторм,ареат и др боклуци и е доста успешен pvm с ввBaladesh wrote:И с тва вв на 4 души игра с тоя щит като не убиеш нищо ще разбереш за концентратор барб и когато става въпрос за пвм грифа не е най-удачния вариант имал съм такъв барб даже уникална берз аксе е по добре.
-
- Dreaming Friend
Липсват ви аргументи.
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
-
- Dreaming Friend
И препратки към източници.
"-Ама аз си имам гадже.."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
-
- Jr. Member
Ами аз мислех за ВВ понеже бие по няколко гадове на веднъж и не трябва да биеш всеки по отделно. А за гриеф-а и деатх-а ... не знам,за това питам каква е разликата ако може да ми обясните.
За PB не виждам смисал,щетите са му на половина по-слаби от BA-то,единствения му плюс е това че дава повече скорост.
За PB не виждам смисал,щетите са му на половина по-слаби от BA-то,единствения му плюс е това че дава повече скорост.
-
- Jr. Member
Хайде колеги даите савет. Вече склоних да го направя на концентрате варварина но немога да се реша за предметите ... До момента съм се спрял на Енигма на МП , сторм щит но не знам с какво да го сокна , ареат фейс също които не знам с какво да го сокна , highword амулет , дракулки ракавици , вердунго колан , рейван пръстен другия с 10 фкр + бонуси , горе райдер ботуши , Death за оръжие на което така и немога да реша ква да е основата. Имам ЕТХ БА и мисля на него да е обаче IAS-а на героя е само 20 от амулета и нищо друго а основата БА дава "Бърза скорост" ... ще бие ли бързо.
Вапросите са :
1. С какво да сок-на щита и каската?
2. Каква да е основата на руническата дума за оръжие и каква да е самата руническа дума?
3. Какви умения да дигна на варварина ?
4. Маната ще стига ли за телепортиране или ще свършва на всеки 5-ти телепорт и 10 фкр достатачни ли са за ПвМ (като естествено няма да обикалям целия град с телепорт ...)
5. Какъв помощтник да му направя и с какво да го облека ?
Вапросите са :
1. С какво да сок-на щита и каската?
2. Каква да е основата на руническата дума за оръжие и каква да е самата руническа дума?
3. Какви умения да дигна на варварина ?
4. Маната ще стига ли за телепортиране или ще свършва на всеки 5-ти телепорт и 10 фкр достатачни ли са за ПвМ (като естествено няма да обикалям целия град с телепорт ...)
5. Какъв помощтник да му направя и с какво да го облека ?