въпрос относно obvion мода

paladino
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Mon Oct 10, 2011 12:11 am

Post

Здравеите извинявам се ако пиша в грешния раздел прочетох темата за obvion мода и видях че реалма е активен но
невидях никъде да има клиент мода със стандартното 1,13 ми дава filed to joint game, затова се питам не е ли необходим клиент пач за обвиона.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Здравей.
Преди всичко, благодаря за интереса към проекта ни.
FTJG е резултат от липсата на съвместимост между patch-а на играта ти и този на сървъра, за да работи трябва да се уеднаквят, което на този етап няма да бъде възможно - не сме предоставили самия мод все още. Към момента единственото което сме направили е да споделим публично информацията относно самия мод и какво представлява, за да отговорим на множеството въпроси, които екипа ни получи последните седмици.
Realm-ът в сървъра е активен от седмици (или станаха месеци?), но достъпът до него е ограничен до малка група (4-5 души) от тестъри, които работят по него. Скоро ще обявим датата на която ще е пуснат за свободно ползване, просто има някои дребни неща за изчистване преди това, предимно козметични. За съжаление работим с хора извън нашия екип и се съобразяваме и с техния график. С разработчика на мода сме на финалната права, остават буквално 2-3 неща да се променят, дизайнерите са тези които ни бавят към момента, но се надявам да сме готови в следващите няколко дни и с това.

Дългичко стана съобщението, но на кратко - очаквайте повече информация скоро :)
paladino
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Mon Oct 10, 2011 12:11 am

Post

Благодаря ви за информацията радвам се че скоро ще има такъв добър мод преди години играех при вас dreaming mod които беше базиран на 1,10 и беше един прекрасен мод после го сменихте с obvion mod които също беше един доста интересен мод сега отново се завръща obvion в фън вариянт базиран на 1,13 и се радвам че ще предложите нещо ново
и най-вече интересно за нас потребителите.