Oblivion 3 пускова дата

User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Едно дълго чакано завръщане - Oblivion Mod ще живее третият си живот в Dreaming. Сезонът се открива на 02.05.2020 - Събота, в 10:00 българско време.

Защо казвам трети живот? Е, ето малко хронология:
Първата му версия бе разработена от Ивайло Георгиев (Infection) преди 10 години!
Втората версия под надслов Oblivion: The Evolution се появи през 2013 г.. Проектът този път имаше нов "двигател" в лицето на Христо Колев (Shadow).
Имахме и трета версия (Oblivion: Ultimate), която трябваше да види бял свят през 2018 г., като отново Shadow бе начело на проекта. За съжаление мода бе изоставен на финалната права преди пускането му и никога не видя бял свят. Причините вече не са важни, важното е това, че не се отказахме от идеята да върнем към живот този проект. И ето го, вече се случва. Отне повече време от очакваното, но той ще съществува. Както и обещахме. Макар и не в сроковете, които бяхме поставили. Има много история зад Oblivion трилогията, която само тези които са в сървъра от след 2010 г. може би знаят. Но за мен (тук вече говоря в единствено число) реализацията на този проект, макар и закъснял, значи много. Надявам се и вие да се вълнувате колкото мен :)

Няма да коментирам характеристиката на самия мод в тази тема, само ще напомня, че е базиран на версия 1.13.
(Почти) пълен списък с промените можете да видите на topic13289.html

Оставям темата отворена, ако има нещо да се добави.
Last edited by DarkKiss on Tue Apr 28, 2020 8:08 pm, edited 1 time in total.