Здравей те имам въпрос относно "Oblivion Moda"

E30
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed May 14, 2014 10:43 pm

Post

Малко е неудобен този въпрос , но дали примерно за тази местност " home" понеже малко е трудно за сам човек да ръни дали не може да се измисли някакъв год хак ,че има хора с късмет  които от едно малко животинче им падат хубави неща а такива като мен с 20 часа рънене нищо ама нищо ... та да се измисли компромисен вариат ... някак си да станат нещата малко като фън сървър  smiling-face-with-open-mouth-a smiling-face-with-open-mouth-a smile smile пък нека да си има и 1.10 за такива които им се играе как точно да се изразя по "законно" ... мерси  за вниманието нищо лично oblivion мода е топ иначе
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Привет. За съжаление няма как да бъде вграден God или друг подобен модул в 1.13c. Чисто технически бихме могли да премахнем целият damage, който чудовищата правят, за да не ти взимат кръв. Или да направим героите с по 50к живот например, и още толкова мана. Надали обаче бихме могли да го наречем Diablo II след това.

Все пак, осъзнавам че homestead може би е трудна за доста от играчите. Екипът, който работи по мода, имаме заложени в списъка с задачи за следващите ъпдейти да направим промени в това отношение. Не мога да се ангажирам да кажа кога и какво ще се случи, но ще има промени в някой от следващите ъпдейти. Ако имаш конкретни предложения - добре дошъл си да ги споделиш. Всяко обосновано и разумно искане ще бъде взето под внимание.