Globul и Germanos отпускат стипендии на млади таланти

Аватар на потребителя
z0sk1eCorporation
Member
 
Forum Gold: 0
Публикации: 108
Регистриран: 02.03.2012, 09:45
Контакт:

Globul и Germanos отпускат стипендии на млади таланти

Post #79383 » 02.11.2012, 11:53

София, 30 октомври 2012 – За седма поредна година GLOBUL и GERMANOS ще дадат възможност на най-талантливите студенти да участват в съвместната им стипендиантска програма.

Тази година двете компании ще отпуснат стипендии на осем младежи в областите маркетинг, право, финанси, изграждане на мрежата и радио и телекомуникации. Участниците в програмата ще получават месечна стипендия до придобиване на бакалавърска степен и ще имат възможност да натрупат практически опит като се включат в различни проекти в съответната област под ръководството на персонален наставник. През лятото те ще участват в стажантската програма на компаниите и ще посетят различни обучения и семинари.

За участие в стипендиантската програма на GLOBUL и GERMANOS могат да кандидатстват всички студенти в трети или четвърти курс, които имат добър успех и владеят английски език. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, мотивационно писмо на тема „Защо избирам GLOBUL“ и копие от студентска книжка на [email protected] до 15 декември 2012 г.

Стипендиантската програма е една от най-успешните младежки инициативи на GLOBUL и GERMANOS. Всяка година над 30% от участниците в нея остават на работа в компаниите.

TechNews.bg

Обратно към "По света и у нас"