Как да играем в Dreaming?

Аватар на потребителя
DarkKiss
Панайот Вучков
Root Admin
 
Forum Gold: 9208
Публикации: 2778
Регистриран: 12.02.2009, 23:52
Контакт:

Как да играем в Dreaming?

Post #88350 » 06.04.2015, 02:36

Време бе да обновим и тази тема :) След множеството ъпдейти по системата, старите публикации на тази тема вече не са актуални.

Сървърът поддържа паралелна работа на 2 изолирани едно от друго царства (или Realm-и). Те са 1.10 Classic и Dreaming Mod 3.1b - повече за тях можете да прочетете по-долу в публикацията.

Регистрацията се прави чрез форума. Де факто, трябва да си направите регистрация във форума, след което от него да си направите такава в сървъра. Да, нужни са 2 различни регистрации, като тази във форума влиза в ролята на "основна", която обединява всичките Ви акаунти в играта - чрез нея можете да регистрирате неограничен брой игрални акаунти. Благодарение на тази система можете да се възползвате от редица предимства и по-гъвкаво управление на игралните Ви акаунти.

Регистрацията във форума се прави на следния адрес: http://dreaming-bg.com/community/index.php/a:8
След като завършите процеса по регистрация във форума, можете да създадете своя игрален акаунт от тук: http://dreaming-bg.com/community/index.php/a:45;core:8

След като вече имате създаден акаунт в играта, следва да влезете в самия сървър.
Той е разположен в дейта центъра на Neterra и предлага отлична свързаност към български и международни интернет провайдъри. Сървърът се "крие" зад домейн d2.dreaming-bg.com . Можете да използвате и директно свързване към IP адрес, но горещо препоръчваме да използвате горепосочения домейн - това ни позволява при нужда да правим промени в структурата на сървъра, без да бъде нужно ръчно да променяте вече въведените настройки.

Данните за сървъра могат да бъдат въведени ръчно чрез Gateway Editor или автоматично с регистрационен файл. Връзка и за двете има в края на публикаията ми.

За Gateway Editor, ще Ви бъдат необходими следните данни:

Name: Dreaming
Zone: 0
IP: d2.dreaming-bg.com
След въвеждането, маркирайте Dreaming (сървъра, който току-що създадохме) и изберете "Set to Chosen Gateway".

------------------------------

1) 1.10 Classic.
Стандартна версия на играта, максимално доближаващата се до публичната от сайта на blizzard.
Промените по нея са минимални, като премахнати бъгове (Например Fire Enchant), кръпки по сигурността (Например атаката чрез Msd при Cain в Act 4) и козметични промени, целящи да създадат допълнително удобство за играчите (Премахнат Cow King, преместен Cain в Act 5 по-близо до waypoint-а и т.н.).
Промени в drop rate, experience и подобни, противно на конспиративните теории, не са и няма да бъдат правени.
Архивен файл съдържащ цялата игра (олекотена версия - за по-компактен размер са премахнати някои елементи), пачната и обновена до 1.10 версия, можете да откриете на следния адрес: http://search.data.bg/ready/e085beed71d9c6c9926bb59cae939022
Размер на архива: 753.76 MB
Ако имате вече копие на играта, но то е с версия различна от 1.10 и/или има инсталиран mod върху него, изтеглете файл d2-1.10-pack (прикачен е в края на публикацията) и го разархивирайте в директорията на играта, като заместите всички съществуващи файлове.

2) Dreaming Mod
Изцяло ориентирана към PvP (Player vs Player) модификация на играта разработена от нашия екип.
Едно видео може да спести хиляди думи, та вместо да пиша подробно описание на модификацията, просто ще приложа следния видео клип: https://www.youtube.com/watch?v=ST-OU8rIii4
Видеото е снимано преди доста години, когато актуалната версия в сървъра беше 2.0. Към момента, поддържаната е 3.1b, която предлага редица промени, но основния замисъл е същия.
Прикачени файлове
Всички файлове са архивирани във формат zip.
Посочения размер е приблизителен и отговаря за качения файл - размера на архива може да бъде различен.
gateway_editor.exe
(215 KB). Файлът е бил свален 628 пъти.
d2.dreaming-bg.com.reg
(288 B). Файлът е бил свален 875 пъти.
d2-1.10-pack.zip
(4.86 MB). Файлът е бил свален 733 пъти.
Напоследък рядко намирам време да влизам. При нужда, за връзка с мен, можете да ползвате платформата на Telegram - https://t.me/pvuchkov
Освен това, можете да ни последвате и в Telegram, където публикуваме актуални новини около сървъра, както и има свободен чат между участниците - https://t.me/dreamingbg & https://t.me/dreamingchat

Обратно към "Информация"