Информация

- Достъпът до тази част от форума не е разрешен за гости. Опитайте отново, след като влезете в профила си.


Върни се към предишната страница

Контролен панел

Основен преглед

EasyPay безспорно е ако не най, то поне един от най-удобните начини за разплащане.
Разполагат с хиляди офиси в цялата страна, включвайки офиси в почти всички градове, и дори не малко села.

Може би един от най-големите плюсове е бързата технологична обработка на паричните преводи. При междубанкови трансфери обикновено са нужни часове, в някои случаи дори дни, за да бъде обработен дадена транзакция. При EasyPay това липсва. Преводите стават почти мигновенно - в повечето случаи докато излезете от офиса, превода вече е пристигнал.

Освен бързата обработка на преводите и гъстата мрежа от офиси, не са за пренебрегване и ниските такси.
При междубанкови преводи има случаи, в които е нужно да заплатите такси от порядъка на 5 или 6лв. - често сумата на таксата надвишава сумата, която искате да преведете.
При EasyPay се заплаща такса в зависимост от сумата, която превеждате. За да бъде заплатите такса над 1лв., трябва сумата която превеждате да надхвърля 85лв. На сайта им можете да видите съответните такси при различните суми.
Ако желаете да използвате EasyPay, вземете под внимание, че се използват предимно за комунални плащания (ток, вода, интернет и т.н.). За да можете да направите превод към сметката ни, е нужно на уведомите касиера/ката, че желаете да направите превод към МИКРОСМЕТКА. Ще ви бъде поискан КИН (клиентски идентификационен номер) - той е 2321381245

В графата "Основание за плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да въведете името на акаунта си във форума ни.
Ако тази информация не бъде въведена, идентифицирането на превода се затруднява значително и е възможно поръчката да не бъде обработена, тъй като няма как да знаем от кого и за какво е плащането.


Това е. Не е нужно да правите нищо повече, нито да предоставяте допълнителни данни.

Забележка: Носете си лична карта - вероятно ще ви бъде поискана, за да се потвърди самоличността Ви.