Заявки за Dreaming Stone

User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Една от по-сериозните актуализации, които направихме последните няколко дни във форума е вграждането на опция за автоматично добавяне на предмети в акаунтите на потребителите. За разлика от тромавата схема, която упражнявахме преди с ръчно предаване на DS на потребителите, в момента можете да ги поръчате сами чрез сайта, от тук - http://dreaming-bg.com/community/index. ... 5;core:160
За момента се предлага единствено DS, но в системата е заложена възможността да работи с множество различни предмети, при това в повече от 1 Realm, така че е доста вероятно да пуснем и предмети в Classic в списъка.

Системата е съвсем простичка.
[1] Виждате цената на 1 брой от съответния предмет, а от падащото меню в ред "Количество" избирате колко броя желаете да заявите (от Dreaming Stone поддържаме възможност за до 10 камъка в една заявка - ако имате нужда от повече, пуснете 2 различни заявки, например 10+5) и натиснете бутона "Поръчай".
[2] Следващата стъпка е системата да изкара всички акаунти, които сте регистрирали с акаунта, с който сте в момента, за да изберете в кой от тях желаете да ги получите. Единственото задължително условие е, че в акаунта трябва да има място за нови герои. Към момента сървъра поддържа до 18 героя в акаунт, т.е. ако имате 17 - няма проблем, но ако сте с 18 в акаунта си, няма да можете да направите поръчката.
[3] Системата обработва заявката Ви и добавя нов герой, с генерирано на случаен принцип име, в акаунта Ви, от където можете да прехвърлите камъчетата си в друг. Спокойно можете след това да изтриете вече ненужния герой.

Това е всичко! Оставям темата отворена, в случай че има проблем със системата, да пишете тук. При тестовете показа отлични резултати и никакви индикации за бъгове, но пък знае ли човек :)