За или Против за 120 lv в DM 2.0
-
- Dreaming Friend
Аз лично съм твърдо против 120 лв в мода !\ само да погледнем нещата как седят и колко класове остават ощетени пример: друйд на торнадо какво ще му се цака след 99 лв ? и противоположния пример близард сорс ес 15 к + на близард 95 ес . мисля че малко идва в повече бонусите на сорсерките специално , та и за амазонките ... (мисля че ние потребителите решаваме в какъв сървар да играем и мисля че анкетата ще покаже колко са за и колко против " моля админите и създаделите на мода да я вземат под внимание " )
Електрикс, все пак играта има ограничения! 120 Левел за мен , не е кой знае колко имбаво...Като ти е имбав левела , отивай в 1.10, не може на всички да се угоди,все пак.Аз съм ЗА!!!
-
- Newbie
Като стана дума, всъщност как ще се дига този 120 лвл. На клипа в vbox бе показано как се дига до 99.
-
- Dreaming Friend
Лично според мен обаче,не можем (можем,но не е много коректно) да променим цялата визия на Мода дни преди пускането му.
Колкото до дисбалансирането на,някои от героите съм напълно съгласен,но и това решение си има алтернатива-предложението ми е след 99 Левел,всеки герой да не получава скил точки а само статс,като на 120 получава 3 или 5 Скил-а,за да се запази и стимула от вдигането му.
20lvl*5stspts=100 Stat Points
100 точки,които могат да се получат от този 120 левел никак не са за пренебрегване,но и тук възниква проблема,че герои,които използват Block ще са ощетени от към Life спрямо тези,които не ползват.
Но нека видим какво мисли потребителя....
-
- Dreaming Friend
не е кой знай колко трудно
-
- Newbie
Аз пък съм против такъв мод изобщо ще избягат потребителите на класика
-
- Newbie
Големите потребители на класика. Който му се играе класик, си играе. То има 10 човека кой ще избяга. Знам че мразиш дуели, но не мога да си обясня защо и само ти се руни
-
- Newbie
О Боже Господи, гласуваш против а веднаж не си влязал с дреам мод
-
- Dreaming Friend
мисля че това е друга тема и това се проявява като спам !
-
- Newbie
Радо квото и да ми кажеш против съм тая глупост.
-
- Jr. Member
Абсолютно съм против. Сега 120-ти левел по-натам "предмет 10 то алл скилс" ... оставете ни да си играем играта както си е ПРОТИВ !!!
-
- Newbie
Кой ще избяга от Класика!galen wrote:Аз пък съм против такъв мод изобщо ще избягат потребителите на класика
Слушате ли се въобще?Този мод има ПвП насока,Класик няма нищо общо с него.Ако някой е почитател на класик едва ли ще тръгне д играе ДМ!
Сега 120-ти левел,утре 10 алл скилс,викаш други ден Зака с 8 дупки....Ad1dAs40 wrote:Абсолютно съм против. Сега 120-ти левел по-натам "предмет 10 то алл скилс" ... оставете ни да си играем играта както си е ПРОТИВ !!!
Уверявам те,че такъв предмет 10 алл няма да има!Не само защото бърка в здравето на баланса а и защото Макса е 7!
Някой пречи ли ти да си играеш играта,"както си е"?!Има си Класк
-
- Administrator
Ще видим какво ще се измисли с промяната на скиловете след 99 ниво. Колкото до статса, геройте с блок в никакъв случай не може да се каже, че са ощетени спрямо тези без блок.. Това е абсурдно Дори и на 99 ниво пак са с по-малко живот от тези без блок (има логика, нали? ), но това не съм съгласен, че ги прави ощетени, даже напротив..
Предмет 10 to all НЯМА и НЯМА ДА ИМА, лично гарантирам за това. Разбирам, че е преувелично, за да се изтъкне факта, но все пак внимаваме кое и как пипаме по мода..
ПП. Някой ако си мисли, че за 1 или 2 дни ще вдигне 120 жестоко се лъже...
Предмет 10 to all НЯМА и НЯМА ДА ИМА, лично гарантирам за това. Разбирам, че е преувелично, за да се изтъкне факта, но все пак внимаваме кое и как пипаме по мода..
ПП. Някой ако си мисли, че за 1 или 2 дни ще вдигне 120 жестоко се лъже...
-
- Full Member
По принцип съм против от от друга гледна точка ще е забавно да се вдига и левел но все пак мисля че трябва и скиллс да се получават но все пак гласувам против защото мисля че някои герои ще станат доста по силни (например на паладина 1 vit = 3 life а на сорката например 1vit = 2 life така един паладин без блок ще има доста повече кръв от една сорка на life да кажем. От делно че барба се бока и друида си дига кръвта и така тяхната кръв ще стана още повече а на другите герои ще им е много малко в сравнение с тяхната) Според мен ако 120 левел беше балансирано самата игра щеше да е до 120 левел
-
- Newbie
Аз ли нещо се бъркам или поне от преди месец много хора знаят,че ще им 120 Левел?
Странно защо чак сега се разпискахте !
Ако аз правех мода,и бях решил,че ще има 120 левел-Ще Има!
И тази анкета според мен е абсурдна,аз лични не бих я взел под внимание!
Темата за мен идва под заглавието "За или против DreamingMod 2.0"
Извинявам се тона,но ме поправете ако греша
Странно защо чак сега се разпискахте !
Ако аз правех мода,и бях решил,че ще има 120 левел-Ще Има!
И тази анкета според мен е абсурдна,аз лични не бих я взел под внимание!
Темата за мен идва под заглавието "За или против DreamingMod 2.0"
Извинявам се тона,но ме поправете ако греша
-
- Administrator
Опитахме се да направим мода по-интересен като вкараме известна доза PvM в него, не само дуели. 120 със сигурност ще се вдига трудничко.. Проста сметка ще ви направя.
1 рън = ~15 минути някъде (примерно).
1 рън = 0.5 mln exp
1 ниво = 20 mln exp
1 mln exp се натрупва за 30 минути.
30 x 20 / 60 = 10
1 ниво = 10 часа без да спирате (при положение, че средната продължителност на 1 рън е 15 минути).
За да вдигнете 120 ниво, 10 x 200 / 24 = 8.333.... Тоест за около 8 дни без да спирате ще можете да го качите. Като сметнем, че половината от денонощието минава в сън (обикновенно ) става двойно.. 16 дни, ако играете по 12 часа дневно.
1 рън = ~15 минути някъде (примерно).
1 рън = 0.5 mln exp
1 ниво = 20 mln exp
1 mln exp се натрупва за 30 минути.
30 x 20 / 60 = 10
1 ниво = 10 часа без да спирате (при положение, че средната продължителност на 1 рън е 15 минути).
За да вдигнете 120 ниво, 10 x 200 / 24 = 8.333.... Тоест за около 8 дни без да спирате ще можете да го качите. Като сметнем, че половината от денонощието минава в сън (обикновенно ) става двойно.. 16 дни, ако играете по 12 часа дневно.