Готин Аватар...HepBeH wrote: къде се намира уберът ?! извинявам се дето пиша тук но .. Благодаря предварително
Във всеки герой се продав един чарм който позволява да купуваш много евтино от там. Чарма се казваше "Reduced all vendor price 120%"alex93 wrote: Аз ще ви помоля само за максимален gold в геройте, защото като ми се наложи да си копувам от gamble и ... :d
Напълно съм съгласен с колегатаLedze wrote: аз съм за бокането в града и портването вътре.Забелязъл съм че като се превърна на мечка с барба тичам по бавно , не по бързо както е обикновенно.И друидите са така тичат цифра бавно , трябва да ги грухаш с чарми с фрл...
И другото което искам да предложа да се оправят рл-тата в шоповете.Мин дмг-а е колкото макса и особенно за бол амазоните е много дразнещо ... 2 хита и си доло.Друго нямаeNJoY The MusIc
![]()
Амм..или телепорт в града или dreaming пича да стой на входа/изхода от градаprostakel wrote: най-добре е да се сложи още един Dreamig kato онова синьото човече дето се пълни кръв от него там в началото
на входа да се разкарваме постоянно. Мисля, че е много добра идея. Ама сигурно пак ще трябва да се спира мода
и да се прави сичко наново.
На БГ, може ли?prostakel wrote: Искам да овиличите дропа на тея гемове. Щото като ми тряа някой гем прая 100 игри и падат 1 2 гема немора който ми тряа. Най-често се търси 13 и 18. Какво ще се направи по-въпроса???