Разделяне на чат каналите в сървъра

Форум, който се използва ни за публикуване на новини касаещи Dreaming. Не можете да създавате нови теми тук, но можете да отговаряте на вече съществуващи.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Уважаеми потребители,

Както повечето от вас вероятно знаят, Dreaming е активен от 2008 година, като през всичките тези години е обслужвал основно българската Diablo II общност. Работихме усилено през последните седмици и месеци да адаптираме сайта, както и сървъра, за да бъде гостоприемен за англоговорящи играчи. Желанието ни е просто - да съберем хора от цял свят с една цел - да се забавляваме заедно.
Последната стъпка която предприехме в тази посока, за да накараме англоговорящите играчи да се чувстват добре дошли, е да разделим чат канала на сървъра на 2 - Dreaming (межународен) и Dreaming-BGR (Български). Ще използвам темата, за да напомня на всички ви, че всеки от тези канали е свързан директно с Telegram група и играчи от двете страни са свободни да комуникират едни с други. Това е огромно предимство, тъй като позволява дори на тези, които са на път, да чатят от смартфоните си с тези, които са в играта. Ако желаете да се включите и в английската ни група, можете да го направите от следния линк: https://t.me/dreamingen
Сървърът е конфигуриран по такъв начин, че би трябвало да препраща автоматично българските играчи в българския канал, за да сведе неудобството до минимум. Освен това, промените ли канала си ръчно, играта би трябвало да помни избора ви, докато е отворена. В канал Dreaming (Международния) единствения допустим език за чат ще бъде английски. В Dreaming-BGR разговорите могат да продължат както до момента и не би трябвало да усетите никаква разлика или неудобство.
Също така, ще помоля използването на /trade командата да бъде само с универсална терминология. O/N (offer/need) са общоприети така или иначе, а имената на предметите са на английски, така че това не би следвало да бъде проблем също.
Чувствайте се свободни да споделите мислите си в коментарите.

С уважение,
Екипът на Dreaming.