Запри си пуснатите ботове ако имаш такива и може да се конектнеш.pastet wrote:Незнам какво сте направили но не ми харесва когато немога да вляза нито 1 път и ми пише checking versions МОЛЯ ВИ ПОНЕ ТОВА ОПРАВЕТЕ чакам вече 40 минути и оште не съм в играта или ако има някакво собственоръчно решение кажете как да го оправя!
Персонално увеличаване на броя на връзки към сървъра
-
- Jr. Member
-
- Newbie
Просто трябваше да спрете ботовете и това е. Без ботове се играе и определено е по-интересно, ама без лоадер трудно се играе. Аз като гледам в тоя сървър колко "готови" да ти помогнат хора има...
-
- Administrator
По-старите играчи, които са играли в сървъра при предишното ограничаване на връзките, вероятно знаят как да решат този проблем. За останалите - преди доста време именно заради този проблем се въведе команда !killme, която използвате чрез съобщения до акаунт Dreaming (бота в сървъра). Чрез нея той затваря всички активни връзки към сървъра, освен тази от която изпращате съобщението.
-
- Newbie
Може ли малко по-индианско обяснение
Тоест ще мога да си ползвам лоадер?
Edit: (02.09.2013, 15:00:53)
--------------------------------------------------
Aз разбрал недоразбрал реших, че ограничението е само до една връзка, тоест 1 влизане в сървъра от IP, понеже бях пуснал два бота и вторият не можеше да се логне. И се извинявам за дублираното мнение, не видях бутон "редакция".

Edit: (02.09.2013, 15:00:53)
--------------------------------------------------
Aз разбрал недоразбрал реших, че ограничението е само до една връзка, тоест 1 влизане в сървъра от IP, понеже бях пуснал два бота и вторият не можеше да се логне. И се извинявам за дублираното мнение, не видях бутон "редакция".
-
- Administrator
Ограничението си е ограничение. Това се използва ако сървъра допуска по-малко от 3 връзки.[@11335 wrote: t_id=12211 msg_id=85356 date=1378122263]Може ли малко по-индианско обяснениеТоест ще мога да си ползвам лоадер?
-
- Newbie
Взех да се чувствам малоумен... Колко връзки мога да използвам сега? Колко лоадера/бота мога да свържа със сървъра?
-
- Administrator
В първия коментар пише 3 връзки.[@11335 wrote: t_id=12211 msg_id=85359 date=1378123779]Взех да се чувствам малоумен... Колко връзки мога да използвам сега? Колко лоадера/бота мога да свържа със сървъра?
В предния ми коментар пише 3 връзки.
Сървъра допуска 3 връзки - нека го пише и в този коментар

Има ситуации, в които се отпускат по-малко от 3 връзки - в такъв случай се използва !killme командата през бота.
Надявам се да съм достатъчно ясен този път.
-
- Jr. Member
Дарк искам да попитам тези връзки до следващия рестарт ли ще важи или ще го промените ???
-
- Administrator
Към момента хардуерния недостиг ни принуждава да предприемаме такива мерки. Ако ситуацията в това отношение се промени, съществува вероятност да бъде премахнато ограничението, но ако трябва да сме честни, тя не е особено голяма.
-
- Jr. Member
Драснах едно смс-че снощи
изписа ,че е доставено
Надявам се да го видиш скоро та да се възползвам максимално бързо

-
- Administrator
Към този момент всички получени заявки са вече обработени.
-
- Jr. Member
А защо не се въведе като метод за разплащане и онлайн системи като Paypal , Payza ,Egopay и т.н. Защото давам пример :
Разполагам с сметка в някоя от изброените системи и евентуално имам $ в нея ,но няма как да ходя до банка или няма как да пратя смс ? Примерно като причина за парите който се получават в сметката на папи в коментара се записва IP-то на което да бъдат добавени връзки.
Разполагам с сметка в някоя от изброените системи и евентуално имам $ в нея ,но няма как да ходя до банка или няма как да пратя смс ? Примерно като причина за парите който се получават в сметката на папи в коментара се записва IP-то на което да бъдат добавени връзки.
-
- Newbie
Да тогава и аз бих си платил за допълнителни връзки ако има ПейпалRoody wrote:А защо не се въведе като метод за разплащане и онлайн системи като Paypal , Payza ,Egopay и т.н. Защото давам пример :
-
- Administrator
Не съм запознат със системата на Paypal, но има не един потребител във времето, който е превеждал сума от Paypal към нашата банкова сметка - явно го има като вариант, което пък обезмисля откриването на такава сметка от наша страна.
-
- Newbie
Нищо не се обезсмисля просто си вземаш от банката пиновете и си правиш връзка с пайпал нищо сложно и немя нужда да обикаляш и тем подобни. Поне аз така съм направилDarkKiss wrote:Не съм запознат със системата на Paypal, но има не един потребител във времето, който е превеждал сума от Paypal към нашата банкова сметка - явно го има като вариант, което пък обезмисля откриването на такава сметка от наша страна.
-
- Dreaming Friend
Бях пратил смс на 08.09.2013 не съм получил отговор , на номер 1092 текст iplimit 37.143.199.199 .
-
- Full Member
Трябва ли да чакам,след като пратих sms и не получих отговор ? Ръчно ли се сваля ограничението или автоматично трябва да ми върне потвърждение ?
Si vis pacem...para bellum
-
- Administrator
Ръчно е за момента. Аз ги обработвам заявките. Приблизително веднъж дневно се случва това, предимно вечер - когато имам повече свободно време и по-често, но е рядкост.Djihad wrote:Трябва ли да чакам,след като пратих sms и не получих отговор ? Ръчно ли се сваля ограничението или автоматично трябва да ми върне потвърждение ?
-
- Newbie
Здравей, Имам някакъв проблем при логването на Диабло, Правил сам СМС за 2 връски пак не мога да ги исползвам какво става,Преди 20 мин сичко си беше наред, Сега нещо се е бугало ?