Профилактика на сървъра [13.04.2020]

Форум, който се използва ни за публикуване на новини касаещи Dreaming. Не можете да създавате нови теми тук, но можете да отговаряте на вече съществуващи.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Игралният сървър няма да бъде достъпен в интервала 00:00 до 06:00 на 13.04.2020 (понеделник) поради планирана профилактика.
Работата на сайта няма да бъде засегната, но функции като регистрация на акаунти например, няма да бъдат достъпни по време на профилактиката.

Ще използваме тези часове за цялостно обновяване на сървъра и операционната система, за която поддръжката разработчиците приключиха през 2018 г.
Много възможно е профилактиката да приключи далеч по-бързо от предвиденото, но ще се подсигурим с по-голям часови интервал, тъй като много работа ще има за вършене и е възможно да има усложнения, които да забаят пускането на сървъра. Ако всичко върви по план не би трябвало да отнеме повече от 2 до 3 часа, но това е малко вероятен сценарии.

Ако имате въпроси, чувствайте се свободни да ги задедете под моят коментар.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

За тази вечер толкова. Сървърът работи и може да се играе спокойно. Има още неща, по които трябва да се поработи, но ще бъде утре през деня. Те обаче не би трябвало да прекъснат нормалната работа на сървъра, така че на този етап не очаквам нови прекъсвания. Ако нещо се промени, ще ви уведомя своевременно. Лека вечер и приятна игра.