Oblivion Mod: 2 допълнителни сървъра

Форум, който се използва ни за публикуване на новини касаещи Dreaming. Не можете да създавате нови теми тук, но можете да отговаряте на вече съществуващи.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Както предпоалгам всички знаете, последните месеци работим усилено, за да направим сървъра и сайта ни по-приветливи за международната аудитория. Днес предприемаме още една стъпка в тази посока чрез стартирането на допълнителни два сървъра, които да поддържат Oblivion царството ни. Новите сървъри се намират съответно в Лондон, Великобритания и Варшава, Полша. Те ще работят минимум 30 дни, след което ще трябва да вземем решението дали да ги задържим или да се откажем от тях. Също така бихме обмислили и добавянето на допълнителен сървър в САЩ или Канада, но това за момента е на заден план, тъй като броят играчи които имаме от тази част на света е относително малък.
Когато влезете в игра обърнете внимание на червеното съобщение - то ще ви подскаже към кой сървър сте свързани. Моля наблюдавайте ги и споделяйте мнение за качеството на игра в тях.
Оставям темата отворена - добре дошли сте да споделите мнение по въпроса.