Интересува ме във сървърите на dreaming-bg каде се играе най-много?
Мерси предварително
Кой играе в 1.10 Classic Realm?
-
- Dreaming Friend
Най-играния realm според мен е DreamMod мода, въпреки че на последък и в Ultimate се забелязва оживлениеNe7WoRK wrote:Интересува ме във сървърите на dreaming-bg каде се играе най-много?
Мерси предварително
-
- Dreaming Friend
Има интерес към него, но в интерес на истината очаквахме повече.Ne7WoRK wrote:В 1.10 Classic Realm играе ли се?
-
- Newbie
мъчно се играе в Classic, пуснете дроп и ще е по-добре
-
- Dreaming Friend
Тогава какъв класик ще бъде ?deperd wrote:мъчно се играе в Classic, пуснете дроп и ще е по-добре
-
- Newbie
ми играйте си само админите тогаваteamplay wrote:Тогава какъв класик ще бъде ?
-
- Newbie
Е какво му е мъчното че е с нормален дроп? Все пак найстина е класик защо да си играят само админите ?!
-
- Dreaming Friend
Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега - никой не те е вързал да играеш тук.deperd wrote:ми играйте си само админите тогава
-
- Dreaming Friend
По-добре да няма хора от колкото да е пълно само с някакви лапетии. В случай, че не си забелязал, хората си ги подбираме като се стараем да ги разделим на две групи - играчи и проблемни играчи. Проблемните в 99% от случайте свършват с бан, а това е така точно защото не сме "ревнали" за хора. Винаги е било по-хубаво с повече играчи, но не количеството е важно, а качествотоdeperd wrote:Ам ревете иначе за хора
-
- Dreaming Friend
Доста добре казаноImpressed wrote:По-добре да няма хора от колкото да е пълно само с някакви лапетии. В случай, че не си забелязал, хората си ги подбираме като се стараем да ги разделим на две групи - играчи и проблемни играчи. Проблемните в 99% от случайте свършват с бан, а това е така точно защото не сме "ревнали" за хора. Винаги е било по-хубаво с повече играчи, но не количеството е важно, а качеството
-
- Newbie
Съгласен с последното изречение, като се наиграте в класика пуснете нещо за работещия човек.Impressed wrote:По-добре да няма хора от колкото да е пълно само с някакви лапетии. В случай, че не си забелязал, хората си ги подбираме като се стараем да ги разделим на две групи - играчи и проблемни играчи. Проблемните в 99% от случайте свършват с бан, а това е така точно защото не сме "ревнали" за хора. Винаги е било по-хубаво с повече играчи, но не количеството е важно, а качеството
-
- Dreaming Friend
Много сте претенциозни, малък бил дропа, после ще ревнете че сме забранили и год-модът, и кво ли не? Я се стегнете.