Относно TeamPlay

Форум, в който можем да поговорим и за нещата от живота.
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Тъй като гледам че правата на теамплай(тони) се махат пускам тази тема за тази които са на мнение че той трябва да си остане админ.. нищо че неможе да му върнем правата,то поне малко подкрепа

Мисля че тони не би нагрубил/напсувал някои без причина.Лично не се познавам с него но мисля че го познавам достатъчно да кажа че не прави прибързани решения.Според мен той е 1 от админите който си е ЗАСЛУЖУЛ правата по някакъв начин.Прекалено спокоен човек е да псува наляво и надясно за няма нищо... Едва ли някои Администратор е понесъл толкова убиди колкото него , но той все пак си трае нали.. не се оплаква.Тъй като изгубихте 1 от най верните си админи,моля Маз0 ако погледне темата да ми махне Тоурнаменторския пост..


Respect към TeamPlay

I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Done. Местя темата на правилното и място.
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Като човек не го познавам добре тийм ама от както се помня той е админ и винаги си е вършел добре работата и е помагал... Това че някой е админ незначи че има железни нерви а и той винаги е казвал "ТОВА ЧЕ СЪМ АДМИН НЕ МА ПРАВИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ВАС САМО НАЛАГАМ НАКАЗАНИЯ" или нещо от сорта не ми се търси сега да го цитирам точно :) Бих казал че думата на админа тежи повече от тази на някакъв потребител и нетрябва да му бъдат премахвани правата. За жалост неможен да променим нищо решението се е ваше :)

//Сърварът радваше повече като бяхме по 10 човека онлайн... :)

Сървъри с по 10 човека - бол :)