Какво мразите ?
-
- Dreaming Friend
Аз мразя най-много лъжците, подмазвачите... Мразя да си лягам с мокра коса, мразя да ми е студено, мразя маьонеза - ууууу гадост
-
- Dreaming Friend
Знам, че е дискриминация но не мога да скрия омразата си към Емотата ..
-
- Dreaming Friend
Аз мразя хората да се филмират...особено когато ме фкарват в техните филми (devil) кой както иска да го разбира
-
- Dreaming Friend
аз мраза и един от EPS, ама няма да казвам кой
-
- Newbie
Никой не е съвършенMANISTA wrote:аз мраза и един от EPS, ама няма да казвам кой
-
- Newbie
MANISTA - Dreaming Friend say: "аз мраза и един от EPS, ама няма да казвам кой "
Iliqn - XShadow - EPS ( Elite Player Server Admin) say :"Никой не е съвършен "
Аз мразя Дявола , хауса , елементарните грешки , Уиндоус ХР , лагът , ботовете , Коледа , София и работния ден .
Аз мразя Дявола , хауса , елементарните грешки , Уиндоус ХР , лагът , ботовете , Коледа , София и работния ден .
-
- Dreaming Friend
Че какво и е на Коледата ?Moef wrote:MANISTA - Dreaming Friend say: "аз мраза и един от EPS, ама няма да казвам кой "
-
- Dreaming Friend
На Коледа се харчат много пари , а София е голяма и отива много бензин .....
Напълно те подкрепямteamplay wrote:Знам, че е дискриминация но не мога да скрия омразата си към Емотата ..
'щот газта струва париMANISTA wrote:На Коледа се харчат много пари , а София е голяма и отива много бензин .....
Иначе аз мразя лицемери, хора, които се превземат (повечко хаха), фешън селяни иии т.н.
-
- Newbie
Аз мразя си4ко няма лубов оби4ам само себе си
-
- Newbie
MANISTA wrote:Аз мразя най-много лъжците, подмазвачите... Мразя да си лягам с мокра коса, мразя да ми е студено, мразя маьонеза - ууууу гадост
-
- Jr. Member
мразя негри шото са черни и в тъмното се съпвам от тях и мразя и лаината шото приличат на негрите
-
- Dreaming Friend
Мразя филтрирани хора. :mda:
-
- Newbie
Мразя роми, емота, подмазвачи и газарчета на по 11-12 години 

-
- Newbie
Думата "Мразя" е доста силно казана, затова бих използвал думата "не харесвам" и посочвам горното мнение с което се съгласявам с две ръце!..::XpuCo::.. wrote: Аз мразя хората да се филмират...особено когато ме фкарват в техните филми (devil) кой както иска да го разбира