Аз пък ги играя и сега ..игри като Super Mario/Bomberman/Aladdin/Tanks/Chip 'n' Dale и т.н.
Емулатора за Нинтендо е страхотен
ПП:Gareth, на без коз ли играете
Justice, виж си ЛС-то де..
Батка едва ли ще ми набиваш акъл защото цяла зима го играх с брат ми това прословуто 1.13
Всъщност и аз съм ЗА да се хоства 1.13 НО ще има доста отрицателни въздействия.
- ще бъде същата пародия като Oblivion - уж всички щяхме да го играеме, а на края останахме 10 човека на кръст
- ще го играят тези, който имат време
- ще го играят тези, който играят тука с приятели
- ще го играят тези, който са фенове на Dreaming
- 40% от играчите ще изпитат затруднение с пускането на Мап-Хак
та общо има-няма 50-60 човека ще играят.
За това може да стане по друг начин:
- Не да се замени с 1.10, а да се хоства отделно като реалм НО нека първо малко администраторите да си стъпят на краката и най-вече да се намери добър хост, че Димо има вече чувството, че живее в летяща чиния.
ПП: И както са казали свараджиите: "Ако искаш да печелиш трябва да залагаш"
alex93 wrote:
z0sk1e, разбрах, че няма да пуснат 1.13..спокойно \)
Не! Според мене не си разбрал и знаеш ли защо?
Защото спамиш и дразниш хората с това 1.13. Да не би да мислиш, че на никой не му се играе нещо различно от 1.10 дори и за 1 час?
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.