История от 4 думи. #2
-
- Dreaming Friend
от новия квартален мол
zashto
-
- Dreaming Friend
в местния пазар на
Членува се с кратък член, защото не е подлог или определение към подлога ( има още 2-3 изключения ),
а е обстоятелствено пояснение за място. Намиращ се - причастие, пише се запетая, пояснение към сексшоп.
Граматиката ви е под всякаква критика.
Може и аз да имам грешки, но като ви гледам вас, мисля че съм си ПЕРФЕ

Има още хиляда грешки, а пък за смислова част да не говориме въобще...
Единят завършва с "във", следващият започва с "в"
Пише се, "местниЯ сексшоп, намиращ се......"k3nj1r0 wrote: Местният сексшоп намиращ се
Членува се с кратък член, защото не е подлог или определение към подлога ( има още 2-3 изключения ),
а е обстоятелствено пояснение за място. Намиращ се - причастие, пише се запетая, пояснение към сексшоп.
Граматиката ви е под всякаква критика.
Може и аз да имам грешки, но като ви гледам вас, мисля че съм си ПЕРФЕ

Пред "които" се пише зЪпетайчицаRedemption wrote: миризливи слипове които са

Има още хиляда грешки, а пък за смислова част да не говориме въобще...
Единят завършва с "във", следващият започва с "в"

-
- Newbie
Село Зоренишки дол където
П.П.Радвам се че българската граматиката ти е на голямо ниво но не е нужно да поправяш тези с не чак толкова големи граматически познания ... все пак не съм в България от доста дълго време и не съм завършил училище в България а в Австрия.
П.П.Радвам се че българската граматиката ти е на голямо ниво но не е нужно да поправяш тези с не чак толкова големи граматически познания ... все пак не съм в България от доста дълго време и не съм завършил училище в България а в Австрия.
-
- Dreaming Friend
зор не бяха виждали
П.П1 Е да
ти си прав, обаче от форума такива като тебе са малко, броят се на пръстите на ръцете ми.
А за другите какво да кажеме, е вярно и аз в час по Български език и Литература си чопла в носа, праскам карти и тем подобни, но поне имам едно елементарно граматическо ниво на писане. Което на 70-80 процента от "лапетата" тук го нямат.
П.П1 Е да

А за другите какво да кажеме, е вярно и аз в час по Български език и Литература си чопла в носа, праскам карти и тем подобни, но поне имам едно елементарно граматическо ниво на писане. Което на 70-80 процента от "лапетата" тук го нямат.
-
- Newbie
дебелите потящи се гноми
П.П. Наистина е така имам познат на който децата учат в България и като знам те какво правят в час и какво учат ми става ясно всичко...(не че училтелите не се опитват но просто няма кой да ги слуша).
П.П. Наистина е така имам познат на който децата учат в България и като знам те какво правят в час и какво учат ми става ясно всичко...(не че училтелите не се опитват но просто няма кой да ги слуша).