VIP Brother
-
- Dreaming Friend
Какво ще кажете за новия VIP Brother ? Аз вече си имам фаворит там - пуяка Евгени ))))))
-
- Dreaming Friend
Крайно съм разочарован от "VIP"-овете които са вътре този сезон.. Не го следя, но разбрах, че Мамалев е щял да бъде вътре.. Това може би ще е единствения, който може да ме накара да гледам предаването
-
- Newbie
аз като го гледах 1-вия ден бях приятно изненадан от вип секвъртирантите ноооо те са прозрачни безинтересни и онзи внука на бившия президент само знае да критикува и да са праи на интересен просто ужас някф нямам думи
-
- Dreaming Friend
По принцип не го гледам, защото това предаване не го заслужава.
-
- Dreaming Friend
Ама признайте, че пуяка Евгени е най-секси от всички, които са вътре
-
- Dreaming Friend
Да ти кажа честно не си падам по мъже..MANISTA wrote:Ама признайте, че пуяка Евгени е най-секси от всички, които са вътре
-
- Dreaming Friend
То да ти кажа честно, там май освен Ицо хазарта, други мъже няма
-
- Full Member
Тодор Живков е бил министър-председател не президентd3n wrote:аз като го гледах 1-вия ден бях приятно изненадан от вип секвъртирантите ноооо те са прозрачни безинтересни и онзи внука на бившия президент само знае да критикува и да са праи на интересен просто ужас някф нямам думи
-
- Dreaming Friend
Вчера гледах малко ВИП Брадър Лайв :Д по Диема 2 и ми направи впечатление, че Румен от сделка или не не е като другите участници. Той отиде при Емил Луканов (май така му беше името..) и му го каза право в лицето, че за него всички политици са корумпирани и че не иска да гласува за никой от тях на следващите избори. Ето това за мене е достоен участник в това предаване.
п.п. Много добре се държа, дори когато внука на Тодор Живков го обиждаше, просто евала на такива хора.
п.п. Много добре се държа, дори когато внука на Тодор Живков го обиждаше, просто евала на такива хора.
-
- Dreaming Friend
Аз пък,честно казано не съм и не смятам да гледам "VIP" Брадар
В момента по българсия ефир няма предаване което е достойно за гледане.Единственото нещо което ме кара да си пусна телевизора е Шампионска Лига
В момента по българсия ефир няма предаване което е достойно за гледане.Единственото нещо което ме кара да си пусна телевизора е Шампионска Лига