Какъв сървър предпочитате?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
User avatar
Shadоw
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 750
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:39 pm

Post

Dacomir77 wrote:Незнам колко далеч е било но дали е 1.11б или 1.12а ниама ниакво значение да се дойскажа за Диаблото.А относно саржара на руснаците оттиди и виш само дето нети препорачвам да влизаш там защото имат много вируси те сас това са се прославили най-вече
И връзката с темата е?!
Без офтопици моля.Всеки следващ ще се възнаграждава.
ni_va_biva_new
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 125
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:32 pm

Post

Искам си сегашния сървар просто направете рестарт
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

ni_va_biva_new wrote: Искам си сегашния сървар просто направете рестарт

Съгласявам се с теб.Много е тъпо ако сега реша да почна и има хора вече с енигми и кво ли не а аз съм пълен клошар и немам нищо и като ви знам 90% кви сте и за 1 тъп примерно СИГОН сет ми искате УМ руна ... сигорно 1 година игра ще мръдна най-много до средна класа.Хубаво е честичко да се рестартира сервера за да сме всички на равно пак и това е интересното,заедно с задружни усилия да стигнем до акт 5 на хел а не да познаваш 2-3 играчи и те да ти бият ти само да влизаш и излизаш от ТП-тата и на хел да чакаш да бият ти да дигаш,да наслагаш предметите ти дадени пак от тях или от бота или там от кадето си искарал ПЕРФЕКТНИТЕ предмети всичко на мах и ЕХХХХ играч съм луд съм айде на дуел. Поне едно 75% от играчите в сърварите играчите им са превеждани а не са играли те сами да стигнат до края. Даже бих ви предложил и Зи-ел мод-а ... достатачно е труден че човек да не може много много да се играе сам и е достатачно елементарен за 2-3 човека заедно,това е мода за колективната игра само ме дразни тва че има RW-та за сичко,сигорно само за пръстен дето няма руническа дума и е кофти че има толко хиляди рунически думи но перфектен мод няма.


Аз лично съм и за ФЪН мод само малко да се дигне шанса за дроп на хуваба основа. Аз поне си търся нещо да играя без да се нервя че нямам нищо и нищо не ми пада,еи така да се кефя все пак това е целта на играта \)
root
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 107
Joined: Wed Dec 09, 2009 3:40 pm

Post

Cecobg wrote: Много е тъпо ако сега реша да почна и има хора вече с енигми и кво ли не а аз съм пълен клошар
Предполагам ще се съгласиш обаче, че не може за всеки нов играч да има рестарт.
Рано или късно ще се рестартира - това е ясно, но този момент все още не е дошъл.
Cecobg
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 127
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:50 pm

Post

Абсолютно си прав само че за класик за да стигнеш някво прилично ниво ти трябват доста месеци докато примерно за фън и за 2-3 месеца игра може да си направиш солидно добро героиче. Лично на мен ми е омръзнал класика,сигорно има хора които още го харесват но на мен тотално ми омръзна и ми се изтърка от гледна точка на интерес.
focheto
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sun Feb 14, 2010 7:51 pm

Post

Ако съобщението Ви не е на кирилица, то най-вероятно ще бъде изтрито от екипа на dreaming-bg.com
Dj_Xtreme
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Feb 27, 2010 10:12 pm

Post

Server - Double
Rates - Xp : 2x
drop rate : 2x
Drop rate : 2x
Events : New Areas and New Bosses
Zeus
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: Sun Feb 28, 2010 1:35 pm

Post

За ценителите 1.10 Clasic ( без шитни като ботове,голд и др. като сте играчи ще играете и ще си събирате сами )
- иначе Median Mod не е зле като алтернатива
j0hnniewalker
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Wed May 13, 2009 10:14 pm

Post

Дрииминг мод а е наи-добрия.Няма какво да се правите на играчи в класика и без това никои не ръни там само ботовете са пуснати и има игри траде или неед това неед онова и хората по цял ден са АФК.
Към Дриимиг мод а ще е хубаво да има някакви турнири или класации с рагнлисти нещо ако може да се измисли да се състезаваме помежду си :)
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

j0hnniewalker wrote: Дрииминг мод а е наи-добрия.Няма какво да се правите на играчи в класика и без това никои не ръни там само ботовете са пуснати и има игри траде или неед това неед онова и хората по цял ден са АФК.
Към Дриимиг мод а ще е хубаво да има някакви турнири или класации с рагнлисти нещо ако може да се измисли да се състезаваме помежду си :)
Защо ние админите да поемаме тази инциатива? Вие играчите най-спокойно можете да я започнете, дори ще срещнете подкрепата на екипа.
User avatar
Raich0
Full Member
Full Member
Posts: 262
Joined: Wed Mar 03, 2010 8:40 pm

Post

аз , пък искам да направите реалм с ЕЛДЕР МОД :)

ГЛ & ХФ !!
Achkata
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Wed Mar 03, 2010 10:38 am

Post

Ще кажа и аз своето мнение ... и според мен е малко тъпичко в момента (за такива нови играчи като мен) на мене не ми е много интересно така да играя, всичко в играта е с ботове хората преди мен имат по 3-4 акаунта с ботове 2-3 с герои и по някой друг с мулета който са пълни с какво ли не, прав е човека дето в по-горния пост казва че като види хора с енигми и така нататък му става тъпо като си види предметите, аз играя в сървъра зареди играта а не затова че искам да стана нещо в сървъра, прав е че повечето герои не са играли сами до хелл а са преведени от някои. И тук някои ще кажат играйте си тогава Сингъл плеър ... да аз играех сингъл преди да почна да играя тук, но си преинсталирах компютъра и нямам сейфовете.
Според мен ще е много интересно да си остане същия мод, но да се рестартира и да се направи така че много по-трудно да падат предмети, а не да убиеш 3-4 пъти андариел и да си облечеш героя с шакота и вайпърки, околуси и така нататък. Да и аз подкрепям рестарта но какво ще каже един играч играл 7-8 месеца и повече в тоя сървър, който има доста итеми и руини и какво ли не, тогава на него ще му е тъпо всичко да отиде подяволите.
Така мисля аз интересно ще ми е да видя още мнения относно тая тема :) :) :) :)
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Ако искаш да играеш БЕЗ ботове, за тази цел има нон-ладдер. Дропа няма да се вдига/намаля - това е класик.
KrTtT
Newbie
Newbie
Posts: 50
Joined: Tue Mar 09, 2010 9:19 am

Post

Много ви се моля искам Eastern Sun v3.00 мод,направо сам полудял немога да играя никаде ЕС (в проклетия и бозав Хеадоф немога да истегля лаунчера) моля ви искам да играя Еастерн сън това е най добрия мод !!! Пуснете възможно най-скоро,обещавам ви че ако пуснете лично ще се заема да го распространя !!! И се пак мисля че ЕС реалм ще събере поне 50-60 човека !!!
root
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 107
Joined: Wed Dec 09, 2009 3:40 pm

Post

KrTtT wrote: Много ви се моля искам Eastern Sun v3.00 мод,направо сам полудял немога да играя никаде ЕС (в проклетия и бозав Хеадоф немога да истегля лаунчера) моля ви искам да играя Еастерн сън това е най добрия мод !!! Пуснете възможно най-скоро,обещавам ви че ако пуснете лично ще се заема да го распространя !!! И се пак мисля че ЕС реалм ще събере поне 50-60 човека !!!
Малко вероятно е и да се пусне, и да сабере 50-60 човека :)
SwitchType
Full Member
Full Member
Posts: 279
Joined: Mon Aug 10, 2009 1:28 pm

Post

може да се иде към 1.11б викам аз \) как беше в датата \) а и бтв горе четох един пост че иска рестарт щото другите са с енигми яьхьяхьхяхяхя ми то секи е почнал като тебе бе пичага о.О \) даже има хора които от върха са слизали до доло и пак се катерят към върха :punish: :punish: :punish: :punish:
User avatar
Darkman
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 208
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:43 am

Post

Вече съм съгласен :)
Christopher
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:56 am

Post

Предпочитам сървър, в който Акара да продава руните и чармовете (skillers)... също така да има убер диабло в акт 1, от който да пада Torch, който дава +1,2,3 to all skills, да може да се дупчат предметите не само с мисията в акт 5, а и с руни cham+zod+tp= socket item (x socketa). Да има повече чудовища навсякъде(включително и при Баал)
User avatar
SkylineGTR
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1254
Joined: Fri Jan 22, 2010 8:58 pm

Post

Christopher wrote: Предпочитам сървър, в който Акара да продава руните и чармовете (skillers)... също така да има убер диабло в акт 1, от който да пада Torch, който дава +1,2,3 to all skills, да може да се дупчат предметите не само с мисията в акт 5, а и с руни cham+zod+tp= socket item (x socketa). Да има повече чудовища навсякъде(включително и при Баал)
И според тебе колко хора щте играят таз боза ? :)
Christopher
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:56 am

Post

SkylineGTR wrote: И според тебе колко хора щте играят таз боза ? :)
Те да го направят тогава ще видим \]