Ще кажа и аз своето мнение ... и според мен е малко тъпичко в момента (за такива нови играчи като мен) на мене не ми е много интересно така да играя, всичко в играта е с ботове хората преди мен имат по 3-4 акаунта с ботове 2-3 с герои и по някой друг с мулета който са пълни с какво ли не, прав е човека дето в по-горния пост казва че като види хора с енигми и така нататък му става тъпо като си види предметите, аз играя в сървъра зареди играта а не затова че искам да стана нещо в сървъра, прав е че повечето герои не са играли сами до хелл а са преведени от някои. И тук някои ще кажат играйте си тогава Сингъл плеър ... да аз играех сингъл преди да почна да играя тук, но си преинсталирах компютъра и нямам сейфовете.
Според мен ще е много интересно да си остане същия мод, но да се рестартира и да се направи така че много по-трудно да падат предмети, а не да убиеш 3-4 пъти андариел и да си облечеш героя с шакота и вайпърки, околуси и така нататък. Да и аз подкрепям рестарта но какво ще каже един играч играл 7-8 месеца и повече в тоя сървър, който има доста итеми и руини и какво ли не, тогава на него ще му е тъпо всичко да отиде подяволите.
Така мисля аз интересно ще ми е да видя още мнения относно тая тема