П.с. само споделям идеи...
Идеята ти ми харесва за сървъра, но не и за куба. Ако ще има downgrade, то по-добре да е 1 Zod в куба - 1 Cham , 1 cham в куба - 1 jah и т.н.Dedoni wrote: Да се направи нов реалм без ботове, без хакове(освен мап хак), да може да се разделят руните - примерно ЗОД +3 колби мана в куба = 2 чам руни. И тъй-като няма да има ботове - да се увеличи дропа на руни на някой бос или подбос. Да се добавят юберите от 1.11, както и торча...И такива му работи
![]()
Еми ти описа един друг сърварDedoni wrote: Да се направи нов реалм без ботове, без хакове(освен мап хак), да може да се разделят руните - примерно ЗОД +3 колби мана в куба = 2 чам руни. И тъй-като няма да има ботове - да се увеличи дропа на руни на някой бос или подбос. Да се добавят юберите от 1.11, както и торча...И такива му работи
![]()
До някъде съм сагласен с тебе, но донякаде. Първо 5 6 d2jsp дори и повече се пускат от комп без ядове, така че дали се е к3ц или това пак ще се товари сървъра, та донякаде води и до 2рото, а то е че к3ц нетрябва да се забранява + ще откаже много хора. И това което съм съгласен е upgrade на сървара. Демек 1.13 със запазване на героите. Това си е голямо разнообразие щото ще почнат торчове да се вадат ще се сменят малко ботовете на d2jsp. + на 1.11 нагоре версиите може да се трайдат анита и торчове през трейд прозореца. И само остава 1 постоянен юбер да аднат та дадът малко разнообразие на хората дет искат ръчно да подигат към 99fpupesh wrote: Тъкмо започнах тук и един рестарт ще ме откаже напълно, а и повечето играчи. По-скоро да се ъпгрейдне до 1.13, като героите останат и да се забранят хаковете и к3ц, да остане само d2jsp и мапхак. Дропа не трябва да се пипа, а без к3ц няма да има толкова руни, а повече предмети. Така руните ще са доста по-ценни и никой няма да ви иска 10 джаха за уеб макс, който пада 10000 пъти по-често от джах. Да може торч и анихилус да се слагат в трейд, за да не могат да стават измами с тях. Развалянето на руните в куба ще убие целия смисъл на оригиналната игра. Ботове трябва да има, голяма част от хората играят тук именно заради ботовете. Ако няма к3ц обаче няма да има такива като този със 7 бота и няма да има и толкова фейлд и лайн.
може ли да попитам закакво играе6 тогава? да си настроива6 ботА? къф ти е кефа от играта? играи ти на хардкор да ти треперят кра4енцата ...fpupesh wrote: 95% от хората играят тук защото има ботове, аз също. Ако нямаше ботове, нямаше и да знам, че този сървър съществува.
До колкото съм запознат EPS имат такъв Realm. Като страничен наблюдател ми се струва, че не жъне кой знае какъв успех.d1rtiq wrote: моето предложение е 1.13 класик.без никакви ботове.вече има сървър с ботове едва ли има смисъл да има още един като разликата ще е само във версиите.
DarkKiss wrote: До колкото съм запознат EPS имат такъв Realm. Като страничен наблюдател ми се струва, че не жъне кой знае какъв успех.
около 30-40 човека ако не са и повече на хардкор ми се вижда успех
таман такъв сървър търсех мерси много!DarkKiss wrote: До колкото съм запознат EPS имат такъв Realm. Като страничен наблюдател ми се струва, че не жъне кой знае какъв успех.
Отделно пък и се стараем да пуснем нещо, което го няма в друг сървър. Нагледен пример е dreaming мода ни - ако някой търси български realm изцяло насочен към PvP няма кой знае какъв избор (до колкото съм запознат ние имаме единствения активен такъв, следователно или играе при нас или никъде). Ако има няколко сървъра с една и съща, или поне сходна версия/модификация вече нещата стоят по малко по-различен начин.
Ми да ви кажа аз играя там clasic (softcore) и в dreaming-a PvP.DarkKiss wrote: До колкото съм запознат EPS имат такъв Realm. Като страничен наблюдател ми се струва, че не жъне кой знае какъв успех.
Много е интересно без ботове и год.И идея си нямаш..fpupesh wrote: 95% от хората играят тук защото има ботове, аз също. Ако нямаше ботове, нямаше и да знам, че този сървър съществува.
correctfpupesh wrote: 95% от хората играят тук защото има ботове, аз също. Ако нямаше ботове, нямаше и да знам, че този сървър съществува.
Пак ме ядосвате.Ми като нямаш време да изкараш руните и предметите, би ли ми обяснил за какво играеш 1.10 "clasic" , а не в Dreaming moda?fpupesh wrote: alex_93 - год дори не знам как се пуска. Искам да ти кажа, че съм играл ЕПС преди ти да знаеш за съществуването на този сървър, но играя тук именно заради ботовете, защото нямам време вече да ботя като побъркан по 10 часа на ден. Относно 1.13 в ЕПС - ами пробвах да играя там, но с 10 човека онлайн трудно се играе, да не говорим за икономики други чудесии.