Какво мислите за сървъра?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2952
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

dns_divak wrote:махни ''кайн'' от нцп-то му и забрани к3ц-ботовете или да се направи начин по който да се цепят руните така ще придобият най истинската си стойност, но сега ще кажете - ''тва е класик не сам сагласен'' или пък ''цитираш друг сървър'' не,не е така просто мисля че всеки ще е доволен на истинската стойност на руните ! тва е от мен...
Ако се разместят NPC, елиминираме всички 3 act ботове, не само k3c, а не това е целта.
Ако се стигне до такива крайни мерки най-добрия вариант би бил "запушване" на waypoint-а, може би. По този начин k3c бота няма да може да мине, защото walk-ва, като същевременно всички останали travincal ботове ще могат да работят. Пак ще вадят руни, но е доста по-трудно да се събере енигма, за да пусне d2jsp примерно, от колкото просто да се вдигне един паладин, без значение от екипировката, за да се пусне k3c.
User avatar
dns_divak
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 123
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:23 pm

Post

да, тва е вариант.. аз сам много ЗА !
Сополът ти е каталог на дрогата !
User avatar
Romski_Kozunaci
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 104
Joined: Sun Nov 13, 2011 10:13 am

Post

Две ръце от мен за варианта на Дарк,а и плюс това средната възраст на играчите тука май е бая под 18,така че няма ги бърка да си рънат ръчно,хем ще разберат стойността на играта,хем да видат как сме играли преди :) :) :) Това е лека закачка нищо против нямам никого ;)
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

Подкрепям идеята ! Крайно време е да бъде премахнат к3ц бота, който носи много повече вреди на сървъра, отколкото ползи .
Няма да коментирам, че много хора просто злоупотребяват с леснодостъпността му като пускат безброй инстанции - чувал съм за над 20, което не е нормално . Мисля, че d2jsp е достатъчно компромисен вариант - "ако искаш бот ти трябва специално облекло", пък и има вариант просто да walk-ва с Вигор до мястото, който е реален и не модифицира играта така както го прави k3c .
Като за начало може да изтриете материалите предоставени по този бот - темата, ръководство и прочие .
cocich-
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 87
Joined: Sat Jul 21, 2012 11:08 am

Post

И аз съм за да се премахне к3ц бота и съм съгласен с казаното от vengeance че той повече вреди отколкото да помага на сървъра.
Човек в живота си съжалява само за рисковете който не е поел.
User avatar
Bat Veso
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 293
Joined: Wed Aug 25, 2010 3:42 am

Post

Добре, ми бедните? Хорицата почнали от вчера на какво да разчитат? На вас ви е лесно, имате по 100 джаха и сте склонни да давате смешни предложения без малко да помислите, че представете си някой други играят също в сървъра освен вас. Решението ли? Решението е рестарт на сървъра без ботове, но на никой няма да му отърва. Какво да прави бедния играч започнал вчера, днеска или преди 2 дена? На какво да разчита да се облече? Вие имате по 20 енигми и няма проблеми. Да не мислите, че ще се отърсим от инфлацията на Джаха, като вържим ръцете на 1/2 от сървъра? Може и да греша, но това е мойта гледна точка по въпроса.

Edit: (02.11.2012, 13:18:01)
--------------------------------------------------
Vengeance? ХАХАХАХА, аверче моля те не цитирай най-богатия в сървъра. :)
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

Bat Veso, и аз съм бил беден и аз съм почнал, както тези хорица за които говориш, но не съм ползвал този бот .
Намерил съм друг алтернативен начин - ще ме извиняваш но има достатъчно такива, пък и не мисля, че особено трудно да се сдобият с базови предмети тези бедни хорица и да ползват друг алтернативен начин . Да погледнем и другата страна на монетата -
много хора искат да се сдобият с хубави предмети, но цените са LOL/ държат се такива и нормално при наличието на толкова джахове в сървъра, а откъде идват всички знаем/ т.е приказката, че гроздето е кисело важи в пълният си смисъл .
Един друг сървър си замина от алчността и лакомията на много хора и с този ли искате да се случи същото ?

Който му се играе намира начин, който просто е решил да натрупа картинки по лесният начин и да си избива комплексите, има фън мод и т.н . Колкото до рестарт - най-лесно е тези, които нямат да искат такъв, но замислят ли се за другите губили толкова часове и вложили труд за да постигнат нещо ? Bat Veso сам знаеш един наистина качествен герой, колко време отнема докато бъде билднат . Не е приятно трудът ти да иде на вятъра, нали ? Реално всичко си има начало и край, но не мисля, че му е дошло времето на краят .
User avatar
Bat Veso
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 293
Joined: Wed Aug 25, 2010 3:42 am

Post

Аз също не съм пускал кец бот, защото имах късмет с няколко фул макс рунически думи( спирити и грийфове) седмици след рестарта, за което ми беше платено повече от щедро. Но отречи ако искаш, че повечето играчи си пускат точно този вид бот, като източник на развитието им. Може би виждаш накъде клони мисълта ми, но все пак ще ти кажа - За промени по средата на игралния процес съм против. Казвам, аз съм против, а аз съм господин никой. Има кой да реши кое как ще е, просто изразявам мнение. Никой не искам да обидя, нито се заяждам, просто казвам каквото мисля. Даже спирам да пиша в темата за сега да не я обръщаме като вид дискусия или спор за нищо, има много хора които не са писали, нека да си изразят гледната точка и те.
User avatar
skDn
Newbie
Newbie
Posts: 58
Joined: Thu Sep 20, 2012 3:30 pm

Post

Добре тогава венгеансе , предлагаш премахване на к3ц ? добре да се премахне, аз предлагам рес на сервера но с нормален дроп. Ок ? Не може сега едни да имат като теб примерно по 100 джаха , 1000 сож-а и т.н и са се възползвали от ботове , каквито и да са те, а хора като мен , започнали преди 3-4 седмици или по-малко , да са лишени от тези помощни средства.Според мен това твое предложение е неоснователно. Аз гледам по моето к3ц , аз пускам максимум 6 , за една седмица ми вади Sur . Представям си ако ръня на ръка .. лично аз нямам времето и желанието да го правя за да си изръня една руна в продължение на 1 седмица. Това дали ти си ползвал този бот или не не може да се докаже така или иначе, но при рес на сервера и вдигане на дропа с малко съм съгласен на премахване на к3ц или какъвто и да е друг бот. Ти щом си знаеш алтернативните начини за теб не би трябвало да е проблем да си билднеш героите отново нали ? А що се отнася до купуването на руни и други неща , добре , приемам го за напълно нормално , все пак трябват някакви средства за поддържане на сервера.
User avatar
Pincher
Newbie
Newbie
Posts: 63
Joined: Thu May 19, 2011 3:56 pm

Post

Може да я затворите тази тема, нито рес е решението нито да се спрат к3ц. Дропа е толкова намален, че невиждам за какви джахове говорите изобщо това, че определен брои хора имат много е защото са саумели да хванат началото след реса. А отделен е вупроса кои определя цените и всички знаем как се копува предмет от незнаещ цената му и колко леско се изкарват въпросните джахове. Колко много има след като говорите за тях нали са вав 10 човека тези многото руни. Не е ли по добре да се ограничат отново броя на 3 и всичко да е мирно и тихо. Наистина е несправедливо за начинаещите наи лесно дори и фрее се взимат итеми за кец което е добар стимол Просто сведете до минимум бтоят им неможе с по 20 кеца всеки втори после сарвара имало лине еми ще има при 30 онлине играчи 500 игри :Д

Edit: (02.11.2012, 17:05:19)
--------------------------------------------------
И още нещо това, че някои от играчите са доста на ти сас ботовете и е елементарно за тях да намерят алтернатива дори и при спирането да речем на кеца те ще се опраявят без проблем. Неможе да се отрече, че настроиването на кеца е елементарно за започващти нови играчи ще е проблем и отново ще има спам в чат канала кое как защо флоод до безбожие то и сега го има при подробно обяснени неща в саита а представете си какво би било друго яче.
User avatar
PowerWeeD
Full Member
Full Member
Posts: 262
Joined: Mon Oct 31, 2011 2:16 pm

Post

Оп, оп тука мога и аз да попиша.. Като за начало ще ви кажа , че всяко начало е трудно. Когато се ресна сървара всеки почна от 0 и тези който сме напреднали много, повярвайте ми не е от ботове. Пример ви давам с мен, направих си първия герой пинделка, след това хамер за преводи и т.н. Поне около месец съм рънил на ръка пиндел и за мой голям късмет съм извадил поне 5 шарда 30 и всякакви други хубави спиреди 15, сакред армори и т.н. Почнах да пиша много спирити (все пак е началото всеки иска някой спирит 35/112/х) пак къде с късмет къде с доста игра и постояннство написах 3-5 такива спирити, като от там вече напреднах наистина много и почнах да пускам единствено ботове(говорим вече след месец,два доста игра!) и мога да ви кажа ,че не ти трябват 300 бота а просто 3! (естествено да знаеш къде да ги пускаш)

За това не си мислете , че като има хора доста по-напред от вас трябва да се отчайвате и да искате рестарти, просто всеки трябва да намери своя начин да може да напредне, кой как вече си е ваш избор или умение!
Vengeance
Full Member
Full Member
Posts: 257
Joined: Fri Sep 16, 2011 4:43 pm

Post

Идеята не е да спорим за или против, ами просто водим диалог . Пак казвам лично по мое мнение, който иска да играе ще намери начин, много хора сме минали по този път и ще продължим да го правим .

skDn

Преди време и аз се бях усъмнил дали дропът не е занимжен, но той просто зависи от нас т.е увеличавайки се юзърите в ГС-то той респективно се разпределя помежду им . Примерно когато работеха 6 Гс защо тогава дропът беше нормален, именно по тази причина ?

От друга страна защо не може да имам 100 джаха примерно ? Нечестно ли съм ги получил, без да си мръдна пръста ?
Тук коментираме просто евентуалното премахването на к3ц бота, а не цялостното премахване на ботовете т.е вариантите остават за тези, които нямат възможност да са физически в играта, но им се играе през свободното време .

Кеф ти d2jsp - хората са измислили достатъчно скриптове за различни местности и т.н - ръководства, инструкции бол, може и аз да направя такова ако ви се струва непълно или нерешаващо проблемите .

А какво се случва като пуснеш пр 10 инстанции на к3ц - 10 бота, които модифицират играта до неузнаваемост/телепорт без Енигма/ и бълват пакети с некоректна информация към сървъра или каквото беше там, вече не си спомням . И тези същите ботове излизат след 30 сек и правят нови игри и това се повтаря до безкрайност . В крайна сметка като падне ГС или целият сървър - се изсипват една кофа епитети по негов адрес . Лично според мен това е нужна жертва за да играем в една по-безпроблемна среда .
User avatar
dns_divak
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 123
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:23 pm

Post

мааалко по трудно е да стартираш с д2жсп бот но не е невъзможно...дай за новаците да не им е трудно ние джаха да го няаме занищо...нали и те ще дойдат на наше място и ще ревнат като нас.....?Кръговрат !
Pincher...Става въпрос да не продължава ''О джах Н дребно'' и оня да ти вика ми то джаха е бер векс бе... ти не знаеше ли.....били в няколко човека целия сървар е така щом хората да викат ''аз не знам за какво изобщо търгувате с тия джахове''.....
Сополът ти е каталог на дрогата !
User avatar
Romski_Kozunaci
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 104
Joined: Sun Nov 13, 2011 10:13 am

Post

[@6015 wrote: t_id=1601 msg_id=79397 date=1351868846]Оп, оп тука мога и аз да попиша.. Като за начало ще ви кажа , че всяко начало е трудно. Когато се ресна сървара всеки почна от 0 и тези който сме напреднали много, повярвайте ми не е от ботове. Пример ви давам с мен, направих си първия герой пинделка, след това хамер за преводи и т.н. Поне около месец съм рънил на ръка пиндел и за мой голям късмет съм извадил поне 5 шарда 30 и всякакви други хубави спиреди 15, сакред армори и т.н. Почнах да пиша много спирити (все пак е началото всеки иска някой спирит 35/112/х) пак къде с късмет къде с доста игра и постояннство написах 3-5 такива спирити, като от там вече напреднах наистина много и почнах да пускам единствено ботове(говорим вече след месец,два доста игра!) и мога да ви кажа ,че не ти трябват 300 бота а просто 3! (естествено да знаеш къде да ги пускаш)

За това не си мислете , че като има хора доста по-напред от вас трябва да се отчайвате и да искате рестарти, просто всеки трябва да намери своя начин да може да напредне, кой как вече си е ваш избор или умение!
аз не треа да ям и да спя че да ръна на ръка..минах 15-те години ..за това нещо,трябва си стоп на тия ботове и това е ...
ChalgaBoy
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 132
Joined: Sun Feb 07, 2010 2:54 am

Post

ЧИСТА ШУРОБАДЖАНАЩИТА
User avatar
StormSPIRIT
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Tue Oct 16, 2012 3:56 pm

Post

Стига , стига.. знаем те от 1 време , какъв играч за пример си.Не се жалвай толкова.
By the end of the world
User avatar
z0sk1eCorporation
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 115
Joined: Fri Mar 02, 2012 7:45 am

Post

Забраната на скриптове може да донесе приходи на сървъра с други опции като:
Закупуване на лиценз за свободно използване на k3cbot, d2jsp, Pindle, Andy, etc.
Какво ли би станало...
5% биха се отказали от Диабло.
10% Ще имигрират
20% Няма да им пука какво се случва в сървъра (просто са зарибени на тема "Diablo II")
15% Ще използват лиценз
5% пускат ботове без да плащат само, защото са приятели на приятелите на "шефа"
20% Ще ругаят, че има дискриминация и корупция.
Останалите ще играят до 03:00ч. в Dreaming Mod.

.. дай да сложим и 1% нелегални играчи в бан листа
User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

Мен къде ме слагаш? Аз не играя, защото на някои не им пука какво става в сървъра, а един/двама които могат да оправят нещата нямат време.
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
User avatar
skDn
Newbie
Newbie
Posts: 58
Joined: Thu Sep 20, 2012 3:30 pm

Post

Защо просто не се направи една анкета във форума на тази тема примерно :
Съгласни ли сте на рестарт (и спиране на к3ц след него) ?
Съгласни ли сте да играете без к3ц?
и нека мнозинството победи :)
dandeto
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Oct 20, 2012 3:14 pm

Post

Който не е играл в пиков час, не е видял лАГ и чудо, как се телепортираш на 1 място и как храстите на мапа ти вкарват ДМГ.....точно за това съм, ако не за премахването на к3ц, поне за намаляването им. Нали това е целта на играта: правиш герой>>>развиваш го(дрешки, инвентар)>>>дуели. Ако не можем 1 дуел да спретнем като хора зак'во играем. Поне за мен това е единственото развлечение в сървъра.