Какво мислите за сървъра?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
nevermore
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Apr 02, 2010 11:11 pm

Post

аз играч от скоро в този сървър и много ми харесва много по добър е от HEADOFF-а а по въпроса с бъговете и лага според мен няма игра която да няма бъгове и лаг така че за тези 2 неща не коментирам само ще допълна че много съм доволен от този сървър :D
ayex
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Mon Apr 26, 2010 2:53 pm

Post

Epic e сървъра, само че трябваше да е забранено ботенето, че да изпитваме кеф, като нарушаваме правилата хахахаха. Шегувам се де. Малко кофти, че се бъгват героите на моменти, а рестарта до колкото чух е чак 5:00 сутринта. Продължавайте да го подържате!
Dranplqs
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 130
Joined: Mon Apr 26, 2010 7:12 am

Post

Сървара е ок, но според мен нямаше да е лошо да има 1 Юбер (ако ще да пуска и 1 ани от 100 ръна) да стои за вдигане на експириънс след 96 97 лв. Гледам че повечето са ботери и ръчно никой невдига герои, но за хора като мене 1 юбер от който да вдигат високите левели е добър вариант. И моля без обяснения че това е чист класик и няма да се пипа и така нататака. Щото така или иначе има модификации по него и не е чист 1.10.

[gmod]Няма да се направи, като ти сам изтъкна причината за това. Модификациите, които сме направили не променят геймплея ни най-малко.. ти какво предпочиташ 2 сървър като кофата, който да пада през 2 минути? :)[/gmod]
Dranplqs
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 130
Joined: Mon Apr 26, 2010 7:12 am

Post

Чакай сега приятел. Първо каква е връзката с падането на сървара и Юбер. И 2ро геймплейа няма да се промени с 1 Юбер повече отколкото с продаване на ЕЛКИ..... Да неговора че сте и моднали 4 ти акт куеста и шанса за над Мал руна е изключително голям.(То нито елките нито това променя геймплейа!!! ОМГ!!!) Казах по горе да не ми се изтъкват такива причини а ти точно това направи. Сървара вече е моднат не е чист 1.10 и намекнах недейте да говорите няма Юбер щото ще се промени играта, малко е късно за такива твърдения ...
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Dranplqs wrote: Чакай сега приятел. Първо каква е връзката с падането на сървара и Юбер. И 2ро геймплейа няма да се промени с 1 Юбер повече отколкото с продаване на ЕЛКИ..... Да неговора че сте и моднали 4 ти акт куеста и шанса за над Мал руна е изключително голям.(То нито елките нито това променя геймплейа!!! ОМГ!!!) Казах по горе да не ми се изтъкват такива причини а ти точно това направи. Сървара вече е моднат не е чист 1.10 и намекнах недейте да говорите няма Юбер щото ще се промени играта, малко е късно за такива твърдения ...
Излизането на клонинга на Diablo, е направен да излиза така лесно, само и единствено да се предотвратят голяма част от кражбите от този сорт (пестене на нашето време). Не сме пипали шанса за дроп на руни от самата мисия... не виждам как можеш да го докажеш пък и нито те бива да си гадател :). Постоянен такъв бос, е лесно да се добави, но се обезмисля името на царството, но както и да е не бихме го направили, и няма и да го направим. Все пак ако предпочиташ да продължим спора - нека да е извън тази тема, защото не и е целта за такива спорове \). По добре е да се отвори такава в раздел "Offtopic", стига да има някакво желание.
Dranplqs
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 130
Joined: Mon Apr 26, 2010 7:12 am

Post

maz0 wrote: Излизането на клонинга на Diablo, е направен да излиза така лесно, само и единствено да се предотвратят голяма част от кражбите от този сорт (пестене на нашето време). Не сме пипали шанса за дроп на руни от самата мисия... не виждам как можеш да го докажеш пък и нито те бива да си гадател :). Постоянен такъв бос, е лесно да се добави, но се обезмисля името на царството, но както и да е не бихме го направили, и няма и да го направим. Все пак ако предпочиташ да продължим спора - нека да е извън тази тема, защото не и е целта за такива спорове \). По добре е да се отвори такава в раздел "Offtopic", стига да има някакво желание.
Ами не е трудно за доказване. Играл съм Д2 към доста време(бях в почивка 3 4 години). Превеждал съм и мулета за куеста от 4 град и често от 8 те мулета гул рядко виждах. Тука от първите ми 3 героя вадя 2 гула... На найтмеър на същите херота Ум пул. След това само 2 3 пъти съм видял по ниска руна от Мал... Говора за към 10 херота... Както и да е, важното е че ми доказа че гледате така на нещата- не е важно колко ще се промени класика а е важно колко вие ще си се улесните нещата, щото най - лесно е да кажа че с тея елки също се обесмисля името на царството нали ? Мисълта ми беше че 1 Юбер който няма да пуска анита лесно и който ще бъде посещаван от хора с ясната цел че неискат 24/7 фолоу бот, а малко ръчен труд, няма да промени навиците на тези ботери така че този геймплей ще се запази(ботове на бх масово...). Няма да пиша повече просто помислете за хората които искат ръчно да вдигат 97+, щото е изнервящо да вдигаш никъв експириънс и то заедно със седем бота.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2954
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Въпрос на късмет са руните :) На hardcore имаше период в който от 49 мулета (7 партиди по 7 руни) едва-едва събрах Ohm Gul сумарно. Имало е други случай, където пък от 7 руни се събират 5 Gul.. Всичко е шанс.

Колкото до хората, които държат да направят всичко ръчно - имаме ги напредвид и тях :) По сървъра все още се работи и кой знае.. може пък в скоро време да има някоя изненадка :)
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Dranplqs видях че по едно време спомена че дали с елки дали ще има постоянен убер било едно и също

1) За теб като е едно и също защо мрънкаш за постоянен

2)Има разлика... с ел руни пак си е куест а иначе ще се ръни само убера за левел и е супер скука

3)По темата - мисля че ако се отваряше с нагелрингове щеше да е най интересно :)
Dranplqs
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 130
Joined: Mon Apr 26, 2010 7:12 am

Post

Jab4y wrote: Dranplqs видях че по едно време спомена че дали с елки дали ще има постоянен убер било едно и също

1) За теб като е едно и също защо мрънкаш за постоянен

2)Има разлика... с ел руни пак си е куест а иначе ще се ръни само убера за левел и е супер скука

3)По темата - мисля че ако се отваряше с нагелрингове щеше да е най интересно :)
Относно 1) точка, такова нещо не съм казвал, чети по внимателно. И другото е нестава върпос за това дали е скучно. Обсъждахме съвсем друго нещо. Тези които им е скучно си продължават БХ фолоу бот.И по темата казах че няма повече да пиша и няма да коментирам случая с Юбера. Казах каквото мислех. Дано малко помислят над думите ми.

[gmod]
maz0 wrote:\Все пак ако предпочиташ да продължим спора - нека да е извън тази тема, защото не и е целта за такива спорове \). По добре е да се отвори такава в раздел "Offtopic", стига да има някакво желание.\
\Следващия излишен коментар по тази тема тук ще бъде наказан.[/gmod]
Set
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Mar 24, 2009 3:05 pm

Post

перфектен сирвар :Д
crzy
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sun Jun 13, 2010 3:06 pm

Post

Единствено се надявам да пуснете скоро реалма без ботове и други хакове различни от мап. Твърдо ЗА съм за ръчната игра и равния старт.
User avatar
MSII
Newbie
Newbie
Posts: 65
Joined: Thu May 20, 2010 5:06 pm

Post

crzy wrote: Единствено се надявам да пуснете скоро реалма без ботове и други хакове различни от мап. Твърдо ЗА съм за ръчната игра и равния старт.
еми таи е като си по цял ден на PC ние искаме ботове щото няя време за игра лято е се пак някои бачкаме :)


иначе цласика е perfect
10 + :cool:

DarkKiss според мен забранат ли се ботовете за класика ще има голям спад на усерс :)
нищо лично мое мнение \д :)
crzy wrote: Имах предвид да се пусне реалм без ботове, никой не те задължава да играеш там. Предпочитам аз да се вдигам и да си вадя итемите вместо бота, по-интересно ми е. :) Имам свободно време да играя, защото на работа не правя почти нищо и си запълвам времето с диабло, защото други игри не тръгват служебните PC-та. :)
нов real нова машина главните много ще им дойде на момчетата ... не не берат
кинти от дърветата \)
crzy
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sun Jun 13, 2010 3:06 pm

Post

MSII wrote: еми таи е като си по цял ден на PC ние искаме ботове щото няя време за игра лято е се пак някои бачкаме :)


иначе цласика е perfect
10 + :cool:

DarkKiss според мен забранат ли се ботовете за класика ще има голям спад на усерс :)
нищо лично мое мнение \д :)
Имах предвид да се пусне реалм без ботове, никой не те задължава да играеш там. Предпочитам аз да се вдигам и да си вадя итемите вместо бота, по-интересно ми е. :) Имам свободно време да играя, защото на работа не правя почти нищо и си запълвам времето с диабло, защото други игри не тръгват служебните PC-та. :)
Beylian
Newbie
Newbie
Posts: 50
Joined: Sat Jun 12, 2010 10:58 am

Post

от скоро съм тука и ми харесва много ,бил съм в няколко бг сървара тука е най добре ,единственото кофти е че малко се чака докато зареди игра ,и че някой пат след 12 няма ама не може сичко да е идеално ,важното е че създателите имат ентосиязъм .а за ботовете за нас дето работим е по добре щото няма време за харвене .
User avatar
cr3an
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Tue Jun 22, 2010 10:42 am

Post


Как оценявате по десетобалната система, качеството на игра което предлагаме? - 11 :P
Става въпрос дали имате лаг в сървъра.

Как оценявате по десетобалната система, поддръжката която предлагаме на потребителите си? - 8
Иначе казано когато имате проблем/въпрос бързо ли се реагира за проблема от страна на админите.

Колко често се случва да имате проблем, който изисква намеса от администратор? - за сега не съм , да се надяваме така да е и за в бъдеще .

Колко често се случва сървъра да е недостъпен (offline)? - рядко

Имате ли някакви забележки към сървъра/екипа? Ако да, какви? - Не

Имате ли някакви препоръки към сървъра/екипа? Ако да, какви? - Не

От колко време играете при нас? - oколо 1 месец :P
User avatar
Redemption
Full Member
Full Member
Posts: 270
Joined: Fri Jul 30, 2010 7:17 am

Post

Сървъра е супер. :D
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Всичко е супер, като изключим факта, че от 500 потребители 480 са ботове и няма с кой една приказка в БХ да си кажеш. Фейлването също ме дразни, но то е продиктувано от първото ми изречение. Иначе ме радва и ще продължа да играя тук.
zashto
User avatar
alex93
Full Member
Full Member
Posts: 389
Joined: Sun Feb 28, 2010 8:14 am

Post

fpupesh wrote: Всичко е супер, като изключим факта, че от 500 потребители 480 са ботове и няма с кой една приказка в БХ да си кажеш. Фейлването също ме дразни, но то е продиктувано от първото ми изречение. Иначе ме радва и ще продължа да играя тук.
+1
User avatar
JusifySex
Full Member
Full Member
Posts: 491
Joined: Wed Sep 01, 2010 8:35 pm

Post

С една дума ще го опиша ПЕРФЕКТЕН .. Но просто мисля че повече от правилата за игра в сървара са доста Комунистически , поне според мен . А иначе играя от 4 месеца вече и мисля че съм постигнал доста.. Но сървара е ПЕРФЕКТЕН , а колкото до екипа забележки на дали някой има
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Ми да всичко е ток и жица, ако мога така да се изразя, защо от 500 акаунта онлайн, 480 са ботове, защото вие самите така си го правите :), файледа то жойн гейм си идва от вас самите, сървара е пушка, в момента е един от най-подуржаните в България. Какво повече искате.. Все пак не забравяйте, че тая игра спокойно мога да я нарека "НАБОР" на някой от вас...